Fii atent: incepi sa pui inapoi preferintele vechi SI NU LASI SA SE INLOCUIASCA NIMIC! Astfel, vechile aplicatii vor reinvia. Iti vor ramine citeva care le vei putea controla!
Una dintre ele e preferinta cu bucluc.
Si… fa updatele! E clar ca sistemul tau a avut ceva bube!
Fii atent: incepi sa pui inapoi preferintele vechi SI NU LASI SA SE INLOCUIASCA NIMIC! Astfel, vechile aplicatii vor reinvia. Iti vor ramine citeva care le vei putea controla!
Una dintre ele e preferinta cu bucluc.
Si… fa updatele! E clar ca sistemul tau a avut ceva bube!
nu, updateurile is de la faptul ca dupa archive and install am 10.4.6 .... deci e vorba de o preferinta tampita! preferinta care s-a pastrat dupa ultimul erase and install deoarece se afla in fisierul de backup facut cu ibackup.
da, ai dreptate! E update!
Dar, cind pui preferintele inapoi, daca nu ai lansat alte programe, multe nu vor avea echivalent! De aceea, numai unele vor vrea sa suprascrie. NU le lasa, ia-le pe rind!
da, ai dreptate! E update!
Dar, cind pui preferintele inapoi, daca nu ai lansat alte programe, multe nu vor avea echivalent! De aceea, numai unele vor vrea sa suprascrie. NU le lasa, ia-le pe rind!
le-am luat pe rand si astea au vrut suprascrise…cum il depistez pe ala bolnav?
VLC e OK, videolan, dock, update, bluetooth, menubar, Safari, scheduler, la fel.
Pe celelalte le colorezi si le introduci una cite una. Dar eu cred ca finder si bezel ar putea fi vinovatele daca nu cumva si Toolbox.
De acum e simplu, dar, pe bune, de ce vrei sa le reintroduci? Acum lipseste ceva?
daca lucrurile merg bine, iti refaci setarile preferate intr-un minut!
Asta e o metoda infailibila, numai ca trebuie sa-ti refaci setarile de sistem.
Eu zic ca e OK!
in urma operatiunii de archive and install, mi-a aparut un folder numit “previous system 1” de 5gb. am incercat sa-l sterg si ma pune sa ma loghez ca root. am renuntat si m-am gandit sa intreb intai daca e ok sa-l sterg
Fii atent: acolo e VECHIUL SISTEM.
Uita-te la: fonturi, application support, parcurge in liniste folderele care se modifica in timp! Acolo ai date personale (daca mai ai nevoie)!
Poti sa-l stergi ca admin, nu ca root!