3 din 3
3
Nu merg unele taste de pe NumPad
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Fii atent: incepi sa pui inapoi preferintele vechi SI NU LASI SA SE INLOCUIASCA NIMIC! Astfel, vechile aplicatii vor reinvia. Iti vor ramine citeva care le vei putea controla!
Una dintre ele e preferinta cu bucluc.
Si… fa updatele! E clar ca sistemul tau a avut ceva bube!

[ Modificat: 07 Octombrie 2007 03:46 AM de iaru ]

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

d’asta imi era teama….sa trebuiasca sa le iau “add labam” ... well, dupa ce fac updateurile alea, ma apuc de treaba!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 07 Octombrie 2007 03:44 AM

Fii atent: incepi sa pui inapoi preferintele vechi SI NU LASI SA SE INLOCUIASCA NIMIC! Astfel, vechile aplicatii vor reinvia. Iti vor ramine citeva care le vei putea controla!
Una dintre ele e preferinta cu bucluc.
Si… fa updatele! E clar ca sistemul tau a avut ceva bube!

nu, updateurile is de la faptul ca dupa archive and install am 10.4.6 .... deci e vorba de o preferinta tampita! preferinta care s-a pastrat dupa ultimul erase and install deoarece se afla in fisierul de backup facut cu ibackup.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da, ai dreptate! E update!
Dar, cind pui preferintele inapoi, daca nu ai lansat alte programe, multe nu vor avea echivalent! De aceea, numai unele vor vrea sa suprascrie. NU le lasa, ia-le pe rind!

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 07 Octombrie 2007 04:00 AM

da, ai dreptate! E update!
Dar, cind pui preferintele inapoi, daca nu ai lansat alte programe, multe nu vor avea echivalent! De aceea, numai unele vor vrea sa suprascrie. NU le lasa, ia-le pe rind!

le-am luat pe rand si astea au vrut suprascrise…cum il depistez pe ala bolnav?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

VLC e OK, videolan, dock, update, bluetooth, menubar, Safari, scheduler, la fel.
Pe celelalte le colorezi si le introduci una cite una. Dar eu cred ca finder si bezel ar putea fi vinovatele daca nu cumva si Toolbox.
De acum e simplu, dar, pe bune, de ce vrei sa le reintroduci? Acum lipseste ceva?
daca lucrurile merg bine, iti refaci setarile preferate intr-un minut!
Asta e o metoda infailibila, numai ca trebuie sa-ti refaci setarile de sistem.
Eu zic ca e OK!

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

done! plist-ul de la universalaccess era bulit….dar draq stie ce avea….
iaru, recunostinta vesnica! smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

in urma operatiunii de archive and install, mi-a aparut un folder numit “previous system 1” de 5gb. am incercat sa-l sterg si ma pune sa ma loghez ca root. am renuntat si m-am gandit sa intreb intai daca e ok sa-l sterg

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Fii atent: acolo e VECHIUL SISTEM.
Uita-te la: fonturi, application support, parcurge in liniste folderele care se modifica in timp! Acolo ai date personale (daca mai ai nevoie)!
Poti sa-l stergi ca admin, nu ca root!

3 din 3
3