1 din 2
1
NU MAI SUPORT! View new posts nu merge DELOC!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Fac cu nervii, ma iau disperarile, alea alea, GATA!
Sa nu imi ziceti sa sterg cache-urile si alte minuni, ca incerc (testez) deja de vreo luna pe 3 browsere comportamentul site-ului.
Acum muuuulta multa vreme, puteam si eu sa intru pe forum si sa fac urmatoarele:
1. apas View New Posts
2. imi apare o lista cu tot ce e nou
3. scanez lista
4. citesc cele 10 posturi care ma intereseaza din 50
5. dau fast reply la cele care doresc.
6. Folosesc tot timpul backbutton-ul ca sa ma intorc la lista de new posts.
7. Home page, mark all posts as read.
8. One HAPPY macuser!

Acum, intru pe forum si:
1. dau click pe fiecare categorie de forum.
2. Ma uit la data posturilor (deja am inceput sa tin minte ziua in care am vizitat ultima data!)
  Mentionez ca notificarea de new post (icon-ul mai saturat la culoare) merge cand cum, dupa cum ii pofteste inima…
3. Fac un calcul mental sa imi aduc aminte de cand nu am mai citit forumul.
4. Incep sa dau click pe topic-uri care au data corespunzatoare.
5. Click pe Forum Home
6. Repeat de la 1 de x-ori.
7. Mor de nervi ca imi ia mai mult de o ora sa citesc forumul, si mai si ratez posturi pe langa asta!

Comportamentul view new posts: merge ca pixul, arata ce vrea el.
Cat de greu poate fi sa se implementeze asa ceva CUM TREBUIE?? Mama lor de developeri la EE!

Va rog, spune-ti-mi ce se poate face ca deja mi-e f. greu sa tin pasul cu forumul, si ma mai si enervez degeaba.
Daca e nevoie, va aduc reproduction steps, cu screenshoturi, ce vreti voi smile ii bat la cap pe developeri, etc.
Daca o sa ajung sa ma bag in surse cand o sa implementam layout-ul nou, JUR ca suprascriu metodele alea.

Cam atat. Tin in mine topicul asta de vreo 2 luni.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de ce ti se intimpla tie?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Moderator

Mi-e greu de crezut ca numai mie mi se intampla… ma gandeam ca alti useri au alte metode de a parcurge forumul (RSS, email, eu stiu)
Si tin minte ca am mai citit un post al unui user care exact la fel proceda pentru citirea forumului.

Uite, si acum am incercat.
Am golit cookies, log-out, log-in, vad mai jos topicuri albastre, dau view new posts, no results.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ai resetat Safari?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Moderator

Folosesc de regula Firefox. Foarte rar Safari.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Moderator

Am testat treaba si in IE6

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pai sa vedem cati mai au problema asta, ca acilea la mine merge bine.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Moderator

Ma gandesc sa nu fie cumva de la proxy-uri… :(
Dar mi s-a intamplat si acasa.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.02.07

Subscriu si eu.
Folosesc Safari si de ceva timp am si renuntat la view new posts - arata el cateva dar nu pe toate; mai bine iau la rand topic cu topic…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: București

La mine unele post-uri apar ca fiind citite, chiar dacă nu am dat click pe ele. Se pierd destule în felul ăsta

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

si numai la mine e ok? atat de acasa, de pe mac cat si de la munca, mozilla pe fc6

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

la tine si la mine…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

de o jumate de an nu mai folosesc butonul respectiv, prefer sa parcurg posturile care ma intereseaza si fac subsriptiion la ele.

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Moderator

VICTORIE!

Dupa ce am sapat prin forumurile EE, am gasit doua topicuri cu exact aceeasi problema pe care o am eu.

Conform http://expressionengine.com/forums/viewthread/41394/ si http://expressionengine.com/forums/viewthread/31783/ am aplicat solutiile local si merg!

:happy dance:

Cand punem temele noi, vor intra si schimbarile astea.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Moderator

Topic closed, everyone enjoy!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

io nu stiu ce s-a intamplat dar eu nu primesc mailuri cand se posteaza la topicurile la care am “subscribe” ... si era f folositor acest lucru.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

1 din 2
1