3 din 3
3
A fost lansat Ubuntu 7.04
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

http://bin-false.org/?p=17
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=356529

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

ok. tinand cont ca instalarea ubuntului era doar ... un fel de moft, oricum nu-l foloseam si in max 2h era dezinstalat, o sa-i las pe altii sa se joace cu el pe macuri. osx este suficient de bun si de “spectaculos”

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

mediaconvertor esti rau. ubuntu isi face treaba destul de ok si pe macbook-ul tau. da-i o sansa

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

sunt convins ca-si face dar eu doream sa vad doar cum arata si ce stie. am instalat un Ubuntu Ultimate (contine 7.04+o caruta de applicatii pt absolut orice) prin VMWare Fusion si e destul de ok. e ciudat ca pe niste PC-uri destul de puternice, nu s-a reusit instalarea lui. n-am incercat eu ci niste colegi de servici. in concluzie, il voi recomanda oricarui pc-ist.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Am instalat si eu facand upgrade de pe Edgy si vad ca merge bine in plus am parte si eu pe PPC la efectele de birou (ferestre gelatinoase si cubul).

Pentru PegasosII a trebuit sa astept pina s-a creat un kernel specific (CD nu contine).

Ce sa zic…linux e stabil doar ca lipsesc anumite programe multimedia ,si de aceea folosesc cu precadere OSX.

Merita incercat…

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

A apărut Ubuntu Studio, l-au lansat ieri, pagina web a picat pentru că toată lumea vrea să-l descarce acum.
L-am luat aseară, am încercat să-l instalez pe pc, cred că am greșit undeva pentru că nu s-a instalat bine, ceva legat de LILO, a trebuit să refac instalarea lui Feisty Fawn cu discul alternativ - am instalat din nou grub.
Aș fi vrut să văd cum se mișcă, ce înseamnă “A multimedia derivative of Ubuntu… audio-video-graphics…

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

3 din 3
3

‹‹ chiar este adevarat?      Nimble X ››