.
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: quit conto
Macuser din: 28.12.05

.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu nu prea inteleg ce a fost pana la urma suspect si ce ne sfatuiesti sa evitam? Pe cei care vorbesc cu “ma”? Pe cei care nu par a fi din Ardeal / Banat?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

No da ! Că răgățenii și moldovenii aiștea dapăi nu-s buni de nică. Tulai doamne.
smile smile smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

oare de ce tot revine motivul supravegherii in posturile tale?
si cine ar trebui sa supravegheze piata second hand?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
carlostsr - 03 Ianuarie 2006 06:48 PM

citisem posturile unui tip..din cluj care o cumparat un mac ce avea modemul defect si imaginea la fel de defecta…se pare ca sa agitat cam mult pe aici….nu a primit nici un arbitraj..deshi anuntul lui a fost facut prin aceasta pagina..ma gandeam ca in termen mai lung o data cu cresterea numarului de utilizatori v-or apare si probleme. ma intelegi….

S-a arbitrat foarte bine din ce tin eu minte si “problema” a fost rezolvata prin intelegerea directa dintre vanzator si cumparator. Hai sa nu asteptam sa cada drobul de sare…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
carlostsr - 03 Ianuarie 2006 06:48 PM

nu a primit nici un arbitraj

Ce inseamna arbitraj la tine?
Ăsta e un forum, nu eBay. Mai mult decat sa urmareasca respectarea regulilor forumului nu prea cred ca are ce face adminul.

Iar pana la urma s-a rezolvat problema lui macold, din cate imi aduc aminte.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

carlostsr: Nu exista nicaieri nici un fel de “arbitraj” pentru anunturile de mica publicitate din ziare (de exemplu), ce arbitraj s-ar putea face pe un forum??? Sa-l interzic pe cel care a fost reclamat ca a vandut ceva necorespunzator? De unde stiu eu ca nu-i o razbunare personala?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Eu cred ca tu nu realizezi ce inseamna un forum si natura lui deschisa. Hai sa cenzuram si ironia, daca tot suntem la capitolul “protejarii” prietenilor.
Sa nu fie cumva lezati…
It’s a big bad world out there, daca nu te descurci singur nu vad de ce te-ar tzine cineva de mana…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

multe probleme sunt serioase, dar le tratam ca oamenii mari

iar regula e una si simpla - respecti regulamentul unui forum sau nu - alegerea este a ta (a utilizatorului)

asta este de fapt frumusetea internetului - spiritul lui liber!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Tudor - protejeaja-ti membrii smile

Pune in sticky-urile din forumurile de Vanzari & Cumparari urmatorul text:

Tudor V. & macuser.ro nu sunt asociati in nici un fel cu persoanele care vand & cumpara lucruri pe aicea (decat daca Tudor insusi cumpara sau vinde) si nu este responsabil daca chestiile cumparate nu functioneaza sau va cauzeaza moartea. Caveat Emptor.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

carlostsr: Poate trimiti sugestiile tale despre arbitraje si la Romania Libera, ca ei sunt plini de mica publicitate… Serios acum, nu mai insista pe chestia cu arbitrajul, pentru ca e o chestie care nu s-ar putea practic implementa in nici un fel, si nu exista nicaieri un astfel de sistem care sa functioneze. Nici macar pe eBay.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor - 03 Ianuarie 2006 08:23 PM

Nici macar pe eBay.

Am mentionat eBay-ul pt ca acolo e un sistem prin care utilizatorii isi dau unii altora calificative, astfel incat aia care trag tepe primesc calificative proaste. (Nu sunt sigur, dar cred ca nu se pot inregistra din nou, cu un alt nume, ca sunt luate in consideratie IP-urile) Poate ca la asa ceva s-a gandit carlos. Dar bine-inteles ca pana la urma fiecare suntem responsabili pentru deciziile luate: nu o sa ma duc sa dau foc la Romania Libera daca iau plasa relativ la vreun anunt de acolo.

Dar cred ca s-au zis destule pe acest subiect, tare m-as mira ca, carlos sa nu fi inteles pana acum cum merge treaba cu netul…