DVD Writer for MacBook
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Constanta
Macuser din: 21.02.07

Am un MacBook 13,3"alb Intel Core Duo 1,83 GHz cu unitate optica Combo:MATSHITA CD-RW CW-8221,si as dori s-o inlocuiesc cu o unitate optica DVD Writer.Ce imi recomandati si de unde se poate cumpara.

Toate cele bune!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca nu-ti iei o unitate externa, atunci mai bine fa treba asta la un sevice specializat

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Nu vreau unitate externa,iar inlocuirea unitatii optice o pot face si acasa.Uite aici un link care va poate ajuta la demontaj si montaj
http://www.ifixit.com/Guide/Mac/MacBook/86

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Virgil - 21 Aprilie 2007 04:22 PM

Am un MacBook 13,3"alb Intel Core Duo 1,83 GHz cu unitate optica Combo:MATSHITA CD-RW CW-8221,si as dori s-o inlocuiesc cu o unitate optica DVD Writer.Ce imi recomandati si de unde se poate cumpara.

Toate cele bune!

Te va costa cît nu merită, e sculă nouă, rezervă cheltuiala pt cînd se va strica. Mai bine ia o unitate optică externă, vei avea și avantajul copierii imediate a unui cd/dvd/dvd dl și lasă acolo unitatea optică originală. Caută o cutie externă firewire/usb 2 și pune acolo orice unitate optică vrei, eu am Asus, merge excelent, deși Asus nu e pe lista „Apple supported”.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Multam pentru sfat,sper sa nu fiu nevoit sa investesc in reparatii asa ca prefer sa-mi schimb totusi unitatea optica,este mai comod decat sa car dupa mine si o unitate optica externa care este destul de voluminoasa.Deci intrebare mea ramane aceeasi:ce unitate optica sa-mi cumpar si de unde?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cind te deplasezi, ai sa scrii dvd-uri? Asculta-i pe inteleptii de pe forum, un mac deschis nu va mai fi NICIODATA ce-a fost, mai putin decit atit!
Am vazut pe multi care si-au dat pumni in cap.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Virgil - 23 Aprilie 2007 05:00 PM

Multam pentru sfat,sper sa nu fiu nevoit sa investesc in reparatii asa ca prefer sa-mi schimb totusi unitatea optica,este mai comod decat sa car dupa mine si o unitate optica externa care este destul de voluminoasa.Deci intrebare mea ramane aceeasi:ce unitate optica sa-mi cumpar si de unde?

De vreme de întrebi, accepți sfaturi, orice sfaturi, da? Cu riscul de a repeta ceea ce am zis: NU înlocui unitatea optică internă dacă merge bine, IA una externă, dacă ai bani mai mulți, ia una externă „slim” bus-powered.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

http://www.pricegrabber.com/search_attrib.php/page_id=7/form_keyword=dvd+writer/rd=1/

Semnătură