Shit, deabea acum imi dau seama cat de relativa e treaba. Se pare ca am eu o pretentie mai rara la mousi. Am intrat si eu in setarile alea, normal/ chiar si in alea de la din universal acces/ unde poti umbla la delay/ insa nimic.
Ma! m-am adresat doar oamenilor pentru care conteaza fidelitatea la mouse. Fiindca asta e cam singura problema la macu meu. Bine, asta si o pata alba blurata in sud estul displayului 23098gw409gt!!!. In sfarshit, in rest e perfect/savurez maxim/e mega confort.etc
Dar hai sa privim problema mai micro(deci fara categorisiri si generalizari).
totusi ce n-ai reusit sa faci? viteza maxima nu este cat iti doresti tu?
ma intreb ce fel de grafica faci, eu stiam ca-ti trebuie miscari fine in grafica.
iar cu Ma se vorbeste pe maidan de obicei, aici rare sunt situatiile cand merge folosit.
totusi ce n-ai reusit sa faci? viteza maxima nu este cat iti doresti tu?
ma intreb ce fel de grafica faci, eu stiam ca-ti trebuie miscari fine in grafica.
iar cu Ma se vorbeste pe maidan de obicei, aici rare sunt situatiile cand merge folosit.
Ma, scuze, mi s-ar fi parut snatos din partea ta sa-l percepi pe ton colocvial…eu chiar pe tonul ala l-am zis. Nu prea scriu pe forumuri si poate nu sunt familiar cu legile nescrise ale dialogului fara ton.
In sfarshit, problema mea este ca mouseul nu poate avea miscarea naturala a mainii. Bine/cu o eroare foarte mica care nu prea o sesizezi cand faci altceva decat grafica. Fac grafica normala comerciala. Si uite chiar am problema in a manui punctele din illustrator intr-un mod confortabil.
Viteza e la o unitate sub maximum.
Am observat si eu o oarecare eroare de calibrare la MightyMouse ...
Mie mi se pare ca atunci cand incerci sa faci miscari mai fine se misca parca prea lent si prea putin - in raport cu deplasarea fizica a
mouseului, iar daca il smucesti putin, intervine accelerarea si se misca mult prea mult… Oricum, eu zic ca odata cu timpul te vei obisnui,
iar daca vei avea o tableta, vei lucra in Ill, Ps numai cu ea.
Salut
Mai fac si eu cite o graficuta din cind in cind si aveam mari probleme cu mousii - am ajuns la un Microsoft optical blue dupa ce am resit sa crap un Intellimouse Explorer si un Logitech cu bila. De la prea multe clickuri ..... Intellimouseul nu mai raspunde atunci cind ii comanzi iar Logitech-ul a inceput sa scoata un zgomot ca de croncanit.
Asta despre Hardware.
Software n-am nici o problema cu acceleratia - adica sunt ferm convins ca la un grafician aceasta tre sa fie 0 (zero) pentru ca altfel iesi de pe display cind desenezi.
Am folosit un Wacom acu ceva vreme si iti recomand sa incepi si tu - asta e solutia.