2 din 2
2
Bai Guys! Intrebare adresata celor fac grafica pa mac.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05
dacuBurebista - 23 Aprilie 2007 01:25 AM

daca nu ai o tableta, un logitech cu 3 butoane te ajuta mai bine…
si practica te va ajuta si mai mult wink

Las ca am eu tableta si mi se pare aiurea sa o folosesc ca mouse :D

Cel mai aiurea e cand dai double-tap… ca iti aluneca varful pen-ului. tocmai de aceea folosesc o hartie intre mouse si tableta :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

obișnuința - a 2-a natură smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

o avea mouse d-ala antic cu bila LOL
daca e asa m-ai curata-l si tu

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 14.10.05

Si eu am avut aceeasi senzatie cand am pus mana prima data pe un Mac (Doamne ce bine am facut!!!!)
Aceeasi senzatie la Indesign (prea multe clicuri - ziceam ca e “migalos”) si acum nu se poate fara el… si multe alte exemple.
Iti recomand un mouse optic-usb de la DTK (se gasesc la reteaua Sintezis - case de marcat fiscale -intinsi in toata tzara-costa vreo 30 lei).
Asa ca fii cu rabdare. Ai sa vezi de unde vine “virusul”. De la Mac!
Pui degetele pe un Mac - e mai greu prima data (eh unde e clicul de dreapta? spre exemplu) si apoi nu te mai desparti de el…, si asa mai pierde domnul Gates un client… .
Succes! tongue laugh

Semnătură 

NUMAI MAC !!! Sa-si manance altii nervii cu windows! tongue rolleye tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Am un amic care joaca WOW pe un MacPro “tunat”, cu monitor de 30” DELL si in loc de maus ... tableta grafica. Si e la nivel foarte mare cu personajele.

2 din 2
2