Sa fie hibernare? Dar s-o stim si noi!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mi s-a intimplat o chestie stranie. La un moment dat, ieri, MBP-ul n-a mai vrut sa incarce. Adica: cuplam incarcatorul si pauza. Nici o luminita, nimic. L-am sucit, l-am invirtit. Fiind simbata, trebuia sa astept pina luni sa deschida la noumax. Portabilul a intrat in sleep, iar azi, mai de dimineata, s-a stins. Nemaiavind ce face, m-am jucat acum o ora cu cablul, sa vad daca e cumva intrerupt. Brusc, a luat-o. L-am deschis, fericit. Era negru (doar se inchisese). Apas pe butonul de start si sa vezi minune: apare un ecran laptos, cu o bara defilatoare, ca la sonorul crescator si – fara sa bingane, mi-am regasit tot ce intrase in adormire!
Ei, ce a fost chestia aia care a defilat? Eu n-am mai intilnit-o si nu pot s-o asemuiesc decit cu hibernarea. da’ eu hibernare n-am! sau nu stiu ca am!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

MBP-ul tau a intrat in Safe Sleep, ceea ce-i normal. Dar intrevad o problema cu mufa incarcatorului… vezi daca sunt in regula contactele alea.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Jur ca asta banuiam si eu. M-am chiorit la ele si n-am vazut nimic. Am pus si limba! N-a piscat!
A luat-o din senin. Ma misc cu el (miscind si cablul si NU SE INTRERUPE!
D’ale calculatorului!
Multumesc de viteza, Tudore!
P.S. Hai inapoi, pe forum!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
iaru - 22 Aprilie 2007 07:00 PM

Jur ca asta banuiam si eu. M-am chiorit la ele si n-am vazut nimic. Am pus si limba! N-a piscat!

Pai daca n-a piscat inseamna ca nu aveai tensiune la contactele alea, deci e o problema cu incarcatorul.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si eu cred. Oricum, miine schimb bateria. O sa vad si incarcatorul! Numai sa se repete sindromul! Sau sa nu se repete! smile

‹‹ DVD Writer for MacBook      PowerBook 165c ››