Mp4 player…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Am primit cadou de curand un Mp4 Player “Well”. Am cautat in lung si in lat pagina firmei mama, dar bineinteles ca nu am dat de ea (cine stie pe ce vapor e fabricat…)
Pentru Windblows am gasit deja un softuletz de conversie a filmelor. Mai are cineva ceva de genul asta? Sau aveti idee ce as putea sa folosesc pe Mac? Precizez ca programelul imi micsoreaza rezolutia filmului la 160x128 insa nu stiu daca afecteaza si metoda de codare a acestuia. Daca s-a mai confruntat cineva cu vreo jucarie de genul asta si a gasit o solutie, dati va rog un reply.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Moderator

Am probat tot ce am gasit pe http://www.pure-mac.com fara nici un rezultat. Am gasit un programel numit DiVA. Este superb pentru cat e de mic insa nu reusesc sa fac nici un film sa mearga… Am reusit sa aflu ca playerul foloseste compresie xvid, cel putin asa sunt cele convertite sub windblows. Ca si marime tot ce am convertit cu DiVA sunt identice cu cele facute cu softuletzul de PC insa nu sunt recunoscute nici macar ca fisiere existente de catre acesta. Nu le adauga in lista nici in ruptul capului. Culmea e ca softul de conversie de pe PC este de la Sigmatel, si ce arata ei acolo nu e nici macar pe aproape de player-ul pe care il am eu, dar functioneaza impecabil. Poate are careva o idee salvatoare ca eu incep sa raman in pana…

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Aha: Cel mai simplu e sa cauti Handbrake. Sau ffMpeg. sau Video3Go. FortyTwo.
De regula, atunci cind cauti, te duci direct la Versiontracker sau Macupdate, in sectiunile de video!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06

Incearca asta: http://www.s1mp3.org/files/3rdpary_software/MP3 Player Utilities/Mp3MacX1_6.7z
Cel mai probabil e un player bazat pe o placa chinezeasca, S1. Mai multe detalii aici: http://www.s1mp3.org/en/index.php

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Moderator

Am gasit solutia. Mersi iaru pentru pontul cu ffmpeg. Pe el il folosesc si merge super. Deci daca mai are careva vreo chinezarie ca a mea, ffmpegx este solutia.

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB