Cine stie trucuri rapidshare ??
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Cum pot face sa “fentez” timpii de asteptare pe rapidshare ?
smile
Sunt pe cablu, upc, daca are vreo importanta…

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Ai incercat sa dezactivezi javascript? :D

Just askin… nu cred ca merge, dar merita incercat:)

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

o conexiune pppoe. din cate stiu, doar la redese exista asa ceva…fiberlink-ul. sau un…dial-up

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cu alte cuvinte: imposibil ??

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07
qbipq - 23 Aprilie 2007 02:35 PM

Cum pot face sa “fentez” timpii de asteptare pe rapidshare ?
smile
Sunt pe cablu, upc, daca are vreo importanta…

Dacă ai IP dinamic (și public), treaba e ca și rezolvată. Descarci prima bucată și după aia… funcție de cum ți-e alocat IP-ul
Ori disconnect (dacă ai PPPoE) și reconnect - vei primi un nou IP și vei putea descărca din nou
Ori scoți cablul de rețea (pentru DHCP) și-l bagi la loc.
Alt truc pentru DHCP e că-l poți forța să-ți aloce alt IP prin schimbarea adresei fizice a plăcii de rețea (MAC) - eu așa făceam când nu aveam PPPoE raspberry

Succes!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai nu cred ca e dinamic…
Am incercat si ce spui tu, si flushdns, si renew, si release, si mai multe (nu stiu ce fac dar le-am incercat oricum).
Despre MAC-ul placii de retea nu stiu ce sa spun, dar nu cred ca va merge… (Cand faceai tu asta cam cat dureaza alocarea unui ip nou?)

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
akbar - 23 Aprilie 2007 05:10 PM

Alt truc pentru DHCP e că-l poți forța să-ți aloce alt IP prin schimbarea adresei fizice a plăcii de rețea (MAC) - eu așa făceam când nu aveam PPPoE raspberry

si scriai tu, asa….orice adresa MAc ce-ti venea pe chelie sau .... “gaseai intamplator” una in LAN-ul in care erai?! si in ce retea puteai face chestia asta?  wink

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Păi instant avea loc alocarea. Schimbam MAC-ul, înfigem cablul în spate şi gata. Puteam să descard din nou din rapidshare, că aveam alt IP. wink

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
akbar - 23 Aprilie 2007 09:31 PM

Păi instant avea loc alocarea. Schimbam MAC-ul, înfigem cablul în spate şi gata. Puteam să descard din nou din rapidshare, că aveam alt IP. wink

ok. in ce retea se intampla asta? setai orice MAC iti trecea prin minte? orice combinatie hexa?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

Cel mai simplu e sa platesti, isi merita banii.
daca nu, incearca asa:
1. foloseste ca browser Firefox;
2. fa un download la pluginul Switch Proxy;
3. instaleaza pluginul;
4. selectezi fisereul care tocmai l-ai dat jos de pe RapidShare, da un Open with Firefox, apoi urmeaza cativa pasi automati prin care se instaleaza pluginul respectiv total;
5. faci rost de nsite adrese de proxy bunicele ca viteze si valabile si cand selectezi urmatorul DWL de pe RS alegi unul din ele wink;
pentru mai multe downloaduri simultane, nu uita sa stergi the COOKIES

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Chiar am incercat si asta smile), dar fara succes.
Spune-mi daca tie ti-a mers macar o data!!!

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
methodine - 23 Aprilie 2007 09:52 PM

5. faci rost de nsite adrese de proxy bunicele ca viteze si valabile si cand selectezi urmatorul DWL de pe RS alegi unul din ele wink  pentru mai multe downloaduri simultane, nu uita sa stergi the COOKIES

eu n-am incercat insa punctul 5 este cel mai important si destul de laborios. tu ce nu reusesti? sa instalezi plug-in-ul sau intampini greutati in alta parte?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am instalat pluginul… Am gasit si niste - asa zise - proxyuri (nu stiu cum le-as putea evalua astfel incat sa le
dau un calificativ) si am incercat - asa zisul - workflow enuntat mai sus. Pe deasupra am plusat
si cu javascript = 0, dar NU mi-a mers nimic… Sters si cookies, desigur!
Asa ca nu stiu ce sa mai incerc… mi-as schimba MACul la ethernet, sau mai bine bag modemul direct in imac, dar sunt sigur
ca degeaba. Nu cred ca isi ia alt ip daca-l resetez. Poate stiti voi cum? wink

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk