Cum pot face sa “fentez” timpii de asteptare pe rapidshare ?
Sunt pe cablu, upc, daca are vreo importanta…
Dacă ai IP dinamic (și public), treaba e ca și rezolvată. Descarci prima bucată și după aia… funcție de cum ți-e alocat IP-ul
Ori disconnect (dacă ai PPPoE) și reconnect - vei primi un nou IP și vei putea descărca din nou
Ori scoți cablul de rețea (pentru DHCP) și-l bagi la loc.
Alt truc pentru DHCP e că-l poți forța să-ți aloce alt IP prin schimbarea adresei fizice a plăcii de rețea (MAC) - eu așa făceam când nu aveam PPPoE
Pai nu cred ca e dinamic…
Am incercat si ce spui tu, si flushdns, si renew, si release, si mai multe (nu stiu ce fac dar le-am incercat oricum).
Despre MAC-ul placii de retea nu stiu ce sa spun, dar nu cred ca va merge… (Cand faceai tu asta cam cat dureaza alocarea unui ip nou?)
Alt truc pentru DHCP e că-l poți forța să-ți aloce alt IP prin schimbarea adresei fizice a plăcii de rețea (MAC) - eu așa făceam când nu aveam PPPoE
si scriai tu, asa….orice adresa MAc ce-ti venea pe chelie sau .... “gaseai intamplator” una in LAN-ul in care erai?! si in ce retea puteai face chestia asta?
Cel mai simplu e sa platesti, isi merita banii.
daca nu, incearca asa:
1. foloseste ca browser Firefox;
2. fa un download la pluginul Switch Proxy;
3. instaleaza pluginul;
4. selectezi fisereul care tocmai l-ai dat jos de pe RapidShare, da un Open with Firefox, apoi urmeaza cativa pasi automati prin care se instaleaza pluginul respectiv total;
5. faci rost de nsite adrese de proxy bunicele ca viteze si valabile si cand selectezi urmatorul DWL de pe RS alegi unul din ele ;
pentru mai multe downloaduri simultane, nu uita sa stergi the COOKIES
5. faci rost de nsite adrese de proxy bunicele ca viteze si valabile si cand selectezi urmatorul DWL de pe RS alegi unul din ele pentru mai multe downloaduri simultane, nu uita sa stergi the COOKIES
eu n-am incercat insa punctul 5 este cel mai important si destul de laborios. tu ce nu reusesti? sa instalezi plug-in-ul sau intampini greutati in alta parte?
Am instalat pluginul… Am gasit si niste - asa zise - proxyuri (nu stiu cum le-as putea evalua astfel incat sa le
dau un calificativ) si am incercat - asa zisul - workflow enuntat mai sus. Pe deasupra am plusat
si cu javascript = 0, dar NU mi-a mers nimic… Sters si cookies, desigur!
Asa ca nu stiu ce sa mai incerc… mi-as schimba MACul la ethernet, sau mai bine bag modemul direct in imac, dar sunt sigur
ca degeaba. Nu cred ca isi ia alt ip daca-l resetez. Poate stiti voi cum?