2 din 2
2
Dictionar tehnic Englez-Roman?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Hm, are cineva idee cât ar costa o asemenea bază de date? Că partea de programare nu e cine ştie ce. Baza de date e scumpă... asta dacă nu face cineva o chestie cum a fost Glosarul Terminologic a lu’ Andu, unde să putem contribui voluntar, spre binele tuturor tongue laugh
... Băi, ce idealist îs LOL

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Roxy, daca tot ai MacBook Pro, ai incercat Parallels? Pune-l, si vei putea folosi dictionarul de pe Windows la fel ca orice aplicatie Mac, fara reboot in Windows.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07

pai, nu prea as vrea. Din mai multe motive:
1 ar fi ca ma gandesc sa nu ma mai intorc la windows, chiar daca e mai dificil.
2 ar fi ca windows, fie el si “prefacut” pe mac, tot o sa necesite o licenta, si dupa cum spuneam mai sus… eu sunt din aia fricoasa si platitoare
si 3 ar fi ca… nu se poate domn’e sa nu se poata!

(intre timp ma chinui cu un dictionar de hartie…low tech chick me)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Roxy - 30 Aprilie 2007 06:07 PM
Tudor - 28 Aprilie 2007 12:45 AM

A doua zi dupa ce o editura oarecare ar scoate un dictionar in format electronic, pe forumuri lumea ar incepe sa intrebe de serial sau crack. Cine e prost sa lucreze degeaba, mai ales numai pentru piata din Romania?

[...]
De-aia zic ca as fi gata sa investesc in asa ceva. Nu cred ca am destui bani pentru dezvoltare…dar daca cineva ar vrea sa porteze un dictionar tehnic roman<->englez pe Mac eu as fi pregatita sa suport o parte din costuri…. si bineinteles sa profit de o parte din eventualele profituri smile

Anyone?

Dar pt Windows a publicat cineva un asemenea dic? Îl ai?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07

nu prea. adica - nu smile Cel mai bun (din cate am vazut eu) este Everest - pe care il foloseam. Poti gasi o versiune aici - http://www.free-soft.ro/everest/everest-ro.html
Nu e un dictionar tehnic dar este de departe cel mai complet dictionar “software” care are si limba romana. Am dictionare mult mai complete, din pacate nu includ si limba romana.

Asta ar fi un bun inceput (everest) - am vazut ca exista si o versiune de linux a lui.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Everestu’ e freeware, nu open-source… deci baza lui de date nu e disponibilă pentru portare pe alte platforme.

Aici e un dicţionar de 70.000 de cuvinte pentru Windows, dar e pe bani.

[ Modificat: 02 Mai 2007 04:58 PM de bogdan77 ]

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Din pacate, Everest e printre putinele programe care nu merg sub Cross Over OSX.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

2 din 2
2

‹‹ Q2ID v2      Flash 8 nu mai vrea sa mearga ››