iMac G3 DV
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 13.02.07

Vand iMac G3 DV
CPU 400 MHz
512 SDRAM
HDD 40 GB
DVD slot loading
Ati Rage 128 VR 8 MB
Firewire 2
USB 2
UTP 10/100 Network
modem
boxe Harman Kardon Odissey
microfon incorporat
Tastatura + mouse Apple originale
camera web
dispaly 15”

Soft instalat: Mac OS X 10.3, Office Mac X, Corel 10, Adobe CS2, QuarkXpress, Skype, YM, Xvid, Divx, DVD, utilitare.

Pret: 700 RON

Semnătură 

0752310074

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

salut! culoare? 500 ron+transport?

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Verde turcoaza. Este complet echipat si merge la fel de bine ca un G4 la 450 plus webcam si memorie de 512 si hdd de 40 Gb si cu kb +mouse.
Eu cand l-am cumparat era fara kb si mouse si multe altele.
700 RON loco Brasov vrei bine nu gasesc unde sa il dau.

Semnătură 

0752310074

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.09.06

Cum poti sa afirmi ca merge ca un G4 ?!?!?!?!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Simplu am legat acasa in retea un P4 IBM - un Power G4 la 450 MHz/512/ 40 GB si un iMac G3 DV 400/512/40GB cu OS X pe ambele cu internet pe toate etc.

Normali vad comparativ cum se misca in diverse aplicatii ca adobe, corel, dvd, divx etc.
Am ramas surprins cat de bine se misca si cat este de stabil.
Deci nu vorbesc sa ma aflu in treaba !

Semnătură 

0752310074

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

testele pe bune se fac in xbench..nu click si deschis ferestre aiurea.. si da, g4 e mai rapid decat g3 smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Am spus comparativ cu un G4 la 450 merge zic eu cam la fel nu ca deschid ferestre ci si lucrez in adobe sau corel si se misca frumos. Putin imi pasa de neshpe mii de teste !
In lucru il vezi ce stie asa ca mai lasa-ma pe bune!
Aici este thread de vanzari nu de chestii ce este mai rapid sau nu….cpisci vrei sa cumperi bine nu liber.

Semnătură 

0752310074

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Lăsați oameni buni macuserul să-și vândă marfa… Până la urmă piața decide prețul nu vânzătorul.
Dacă produsul are preț prea mare și nu se vinde, va reveni la vânzare cu preț mai mic. smile

Dacă așa consideră omul să-și facă “publicitate”, treaba lui!
Până la urmă chiar și Apple ne minte… ăăă... prezintă comparații între produse si benchmark-uri de tipul “în anumite condiții”. smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Ai dreptate dorutz ... dar cred ca atunci cand faci astfel de afirmatii intr-un forum dedicat ca acesta, cred ca ai in minte 3 lucruri:
ori esti dinafarist si nu stii ce vorbesti, ori ii crezi pe ceilalti membrii ai forumului prea prosti, ori ai simtul umorului mult prea dezvoltat pentru zona asta.
Din cele de mai sus, mie imi reiese ca tipul a “optat” pentru prima varianta.

Acum, de ce am intervenit. Simplu; suntem aici o “echipa” de oameni cu aceeasi pasiune comuna .... nu ...nu compurile Apple ci compurile in general. Zi de zi vad ca se strang noi pasionati. Ar trebui sa ne consideram macar amici. Un incepator care isi doreste un mac de multa vreme, ar putea “pune botu’” la ce zice vanzatorul. Da banu’ ... mult putin, e ban…. si apoi vede ca nu are cine stie ce masina.

Cmparatia pe care a facut-o vanzatorul e ca pe vremuri cand pustii se uitau “pe bordul” masinilor straine si le comparau cu “cat are pe bord” ma refer la cat era scris pe cadranul kilometrajului. Il intreb pe vanzator ... daca a auzit de Altivec si alte alea.

Succes la vanzare!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Ca sa nu mai vorbesc de “softul instala”...la 700 de euro…it’s a bargain!!!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

... se pare ca nu ai sesizat tonul ironic din ultima fraza. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
malbogia - 24 Aprilie 2007 03:47 PM

Pret: 700 RON

nu euro. chiar e nevoie de un mercurial? e liber sa ceara cat vrea. daca e mult….asta e! prost e cel care da, nu cel care cere. prostia se plateste.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!