nu e numai pentru scris cod, are integrat si suport ftp, css assistant, webpreview, web developerii o sa fie incantati de o asemenea aplicatie allinone
I’m drooling already…
Ei, să văd diseară cum merge.
Ce m-a impresionat pe mine e site-ul care e scris într-un mod delicios
Mi s-a părut foarte plăcut la vedere…
Si prin sursa mai dai si de gem-uri din astea:
Thanks very much for purchasing Panic brand stuff!
This is your receipt, with your full order information, and important serial numbers (if any). Save it, print it, engrave it on an iPod, whatever works best for you: but please KEEP THIS E-MAIL around for the future!
If you have ordered physical goods, you will be notified the moment they have been shipped. —- Receipt—-
Thanks for purchasing! You can now enjoy everything Coda has to offer, guilt-free.
If you haven’t already, YOU MUST NOW UNLOCK CODA SO IT KNOWS YOU HAVE PAID.
* Unlocking Coda requires an internet connection, so it’s best to do it now before you forget!
Here’s how:
[...]
Should you have any questions or ideas for Coda, please don’t hesitate to write us a note! Our software is built on your ideas, and we really do read our E-Mail, believe it or not—even if it may take us a couple of days to reply. Send feedback to: ***@panic.com
Have a great day!
—- End Receipt—-
Thanks again for purchasing from us! We truly appreciate it!
Nu m-am jucat foarte tare cu Coda, dar din ce am văzut eu pănâ acum, TextMate îi dă ceață de departe la editare text. Dar asta e de așteptat, pentru că cei de la Panic au spus că n-au avut în intenție să-l facă cel mai tare editor de texte, sau cel mai tare FTP client, sau cel mai tare editor CSS. Coda ar trebui să exceleze prin modul în care combină toate chestiile într-o singură aplicație.
cel mai mult imi place ca are file browser si ftp. ii lipseste autosaveul care pentru mine e de nelipsit cand lucrez in AS, si nici compilerul de mtasc pe care am de gand sa-l folosesc in curand.
Si intr-adevar este foarte bun, mai ales dupa ce in versiunea 1.0.1 au o lista al naibii de lunga cu bug-uri rezolvate. Dar totusi, TextMate-ul ii da ceata. Prin simplul fapt ca TextMate-ul poate fi extins cu tot felul de dracii care-ti trec tie prin cap… Exemplu: lucrez de aproape un an de zile la un proiect ENORM in php/mysql. Si am vrut, saptamana trecuta, inaintea release-ului final sa vad - de curiozitate - cate linii de cod (defalcate pe limbaj) are “softul”. cu cateva comenzi e linie de comanda UNIX si putin HTML mi-am facut un raport de toata frumusetea….. care a uimit multi colegi windowsari…. (si pe mine m-a lasat masca dimensiunea proiectului…. 120.000 de linii de cod…. WOW -> did i write all of that? ).
Chestiute de genul asta, faptul ca pot lucra cu SVN-ul direct din Textmate, faptul ca are TODO, integrare SQL….si o gramada de alte “jmekerii” fac ca textmate-ul sa fie Cel mai bun editor text, pentru programatori…si nu numai.
Coda…e foarte….Mac-Style. Mai are multe de invatat, dar promite enorm.