mai mult decât începător
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.04.07

Salut!

Datele problemei sunt următoarele:
Am ocazia de a cumpăra un Mac prin intermediul unor prieteni din State.
Ei sunt utilizatori de Mac şi sunt şi studenţi acolo, aşa încât au o reduce la cumpărare de 10%.
Ăsta este un lucru bun, pentru că aş vrea să achiziţionez şi un plan AppleCare, care, după cum probabil ştiţi foarte bine, oferă ce oferă.
Ca să trec la subiect, problema este că nu ştiu exact pentru ce model de MacBook Pro să mă hotărăsc. Eu unul aş vrea un laptop bun, de-aia şi vorbesc de un Pro.
Sunt utilizator de Windows (am un laptop HP) şi de vreo săptămână încoace tot navighez pe web pentru a mă lăsa convins de un Mac anume.
Poate că mă ajutaţi voi.
Îmi cer scuze dacă par cam incoerent, dar de abia aştept să scap de Billică (Gates, evident). Poate ăsta e motivul.

Toate bune şi muţumesc frumos

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

citi bani ai? asta rezolva problemele…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Vreo 70 de milioane…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/6384001/wo/R95pN9toXJ3Q3bLx7xH2vgOiZfE/1.?p=0

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pai un MBP de 15 cu 2G de memorie si hard de 160 e 2948$ - reducerea de student = 2653. La asta adaugi taxele (246,9$) si-ti da un total de 2900$ adica 7136 lei la cursul zilei. Daca iti iei HDDul mai mic scazi 100$ si intri in buget.

Acum, daca vrei doar un mac bun si vrei sa-ti mai ramana si bani, macbookul e de ajuns. Cam ce vrei sa faci cu el?
Ia vezi daca articolul asta de aici de la wiki te ajuta in vreun fel. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

P.S. Sa stii ca dealerii din tara dau garantie 2 ani, e adevarat ca modelul mai ieftin recomandat de mine e 9172 lei aici, dar nici tu nu o sa platesti TVA pentru el… sau taxe de import.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Mulţumesc frumos pentru sfaturi şi pentru trimitere [ar merita completată smile].
I’m still thiking about.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buzau
Macuser din: 31.03.07

Si eu am fost intr-o o situatie asemanatoare cu a ta (dar nu am avut decat 10 minute sa decid ) Nu cred ca ar trebui sa mai stai pe ganduri ia mac-ul !
Nu se compara cu nimic altceva ... nu o sa iti para rau

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buzau
Macuser din: 31.03.07

Chiar si o configuratie mai slaba merge foarte bine deci sa nu te sperii in privinta asta wink

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj-napoca
Macuser din: 09.04.07

Eu am luat MacBook-ul “mic” pt ca e primul Mac si am vrut sa vad cu ce se mananca inainte sa arunc cu banii aiurea… Acuma incep sa vad ca merita treaba si probabil ca viitorul va fi in mainile celor de la Mac… Al meu a fost 1299 USD acolo + 250 USD garantie extinsa la 3 ani worldwide… Alte taxe n-au mai fost… smile
Eu zic ca conteaza foarte mult ce vrei sa faci cu el. Probabil ca pt cineva care chiar vrea sa lucreze proiectare sau design pe el, trebuie ceva mai serios si evident mai scump. La mine e doar “in teste” si de aceea n-am optat pt ceva mai smecher… smile

Semnătură 

MacBook Core 2 Duo 2.0 Ghz, 1 Gb RAM, 13,3 inch display, alb

‹‹ PowerBook 165c      glossy sau mat ››