1 din 2
1
glossy sau mat
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.01.07

Ar trebui sa primesc un macbook pro cit mai curind. Preferam insa unul cu ecran glossy, dar mi s-a spus ca dureaza cel putin o luna si sincer nu mai am rabdare. Pierd ceva intre varianta mat si cea glossy? Si inca o rugaminte - imi puteti trimite o poza cu tastatura romana de la macbook pro - se pare ca doar asa ceva au in stoc.
Multumiri.

Semnătură 

sînt dintre cei #@$!%$, cu principii…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bistrita / Cluj
Macuser din: 24.02.07

Ai noroc ca nu au glossy pe stoc.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.07.06

Uite poza. Ecranele glossy reflecta lumina, chestie ce poate deveni *foarte* enervanta.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

dle…ia mat ca e mai bun. Si eu am mat si sunt super multumit. Nu se reflecta tot pe ecran aiurea !
si mai si castigi o luna wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Stiti cum e… cine nu are nu stie. wink
Am avut display mat 2 ani… nu ma mai intorc niciodata la mat. Glossy e superb.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Depinde ce vrei sa faci: grafica sau joaca. Pentru prima, mat. Pentru a doua, glossy!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 14.01.07

multumesc pentru sugestii. chiar nu mai am rabdare inca o luna si cred ca glossy era doar un moft, iar, dupa ce am vazut cum sint dispuse, caracterele romanesti de pe tastatura chiar nu sint o problema.

Semnătură 

sînt dintre cei #@$!%$, cu principii…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

Cand ai sa vezi un display glossy o sa tanjesti dupa el apoi… Si nu se reflecta lumina atat de tare, cum spun ceilalti mai sus, poti lucra lejer orice pe el. Plus ca e cu mult mai luminos, pt lucru afara, intr-un parc, pe o banca. Subscriu ca nu ma mai intorc la mat niciodata. Si nu ma joc pe el, ci lucrez.
Cel mat pur si simplu arata mai ieftin, si e tehnologie mai veche (ma refer la lumina din spatele ecranului, care e mult mai stralucitoare la cele glossy, si se propaga altfel, mai uniform).
Ma gandesc ca daca dai o caruta de bani pe un notebook, macar alege ce e mai bun.

Va salut!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Eu zic sa nu te grabesti cu achizitionarea MBP (evident daca se poate…). Intel a scos noua arhitectura Santa Rosa. Noile MBP si iMac ar putea arata asa:
- Procesoare de 2,2 si 2,4 Ghz cu bus 800 MHz
- 1 sau 2 Go de RAM si pana la 4 Go.
- Memorie flash integrata de 512 Mo sau 1 Go.
- Superdrive si poate burner blue-ray ca optiune.
- Placa video ATI Radeon pana la X2900, daca nu trec la nVidia.
- monitoare dotate cu aceeasi resolutie, avand in vedere amanarea Leopard (ecrane HD si independent resolution?).
- o modificare a designului, ca de mult nu au schimbat ceva la MBP.

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Ti-a soptit o randunica ? smile
Acum serios: se poate intui ceva si despre iMac-uri?
Imi cer scuze pentru offtopic, dar ii recomand lui lainic sa ii roage frumos pe cei cu macbookuri sa ii arate
si unul mat si unul glossy - astfel se va convinge singur.

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu am un MBP cu ecran mat. Dar fac grafica…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Am avut un HP cu ecran mat , acum am un macbook glossy. Personal prefer glossy.
Nu ma deranjeaza reflexia luminii (cel putin pana acum) ; trebuie curatat ceva mai des insa - se vede orice urma.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

si cum il cureti? ce metoda folosesti??

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

servetele umede de ochelari - din carrefour, au la casa. pana acum e cea mai buna solutie gasita de mine.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

smile
Cu un servetel din microfibra special pentru ochelari ( de la Essilor ). Il sterg pur si simplu, fara apa sau alte solutii ( ar trebui sa caut ceva pentru ecrane glossy). Servetelul l-am spalat fara probleme cu apa si sapun si e ok.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
lainic - 24 Aprilie 2007 11:39 PM

Ar trebui sa primesc un macbook pro cit mai curind. Preferam insa unul cu ecran glossy, dar mi s-a spus ca dureaza cel putin o luna si sincer nu mai am rabdare. Pierd ceva intre varianta mat si cea glossy? Si inca o rugaminte - imi puteti trimite o poza cu tastatura romana de la macbook pro - se pare ca doar asa ceva au in stoc.
Multumiri.

Mat sau glossy? Păi e chestie de gust, nu? Mie personal nu îmi plac deloc, dar deloc, ecranele glossy, deși văd că tendința este spre glossy, nu știu de ce (cred că „iau ochii”).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

1 din 2
1