Ar trebui sa primesc un macbook pro cit mai curind. Preferam insa unul cu ecran glossy, dar mi s-a spus ca dureaza cel putin o luna si sincer nu mai am rabdare. Pierd ceva intre varianta mat si cea glossy? Si inca o rugaminte - imi puteti trimite o poza cu tastatura romana de la macbook pro - se pare ca doar asa ceva au in stoc.
Multumiri.
multumesc pentru sugestii. chiar nu mai am rabdare inca o luna si cred ca glossy era doar un moft, iar, dupa ce am vazut cum sint dispuse, caracterele romanesti de pe tastatura chiar nu sint o problema.
Cand ai sa vezi un display glossy o sa tanjesti dupa el apoi… Si nu se reflecta lumina atat de tare, cum spun ceilalti mai sus, poti lucra lejer orice pe el. Plus ca e cu mult mai luminos, pt lucru afara, intr-un parc, pe o banca. Subscriu ca nu ma mai intorc la mat niciodata. Si nu ma joc pe el, ci lucrez.
Cel mat pur si simplu arata mai ieftin, si e tehnologie mai veche (ma refer la lumina din spatele ecranului, care e mult mai stralucitoare la cele glossy, si se propaga altfel, mai uniform).
Ma gandesc ca daca dai o caruta de bani pe un notebook, macar alege ce e mai bun.
Eu zic sa nu te grabesti cu achizitionarea MBP (evident daca se poate…). Intel a scos noua arhitectura Santa Rosa. Noile MBP si iMac ar putea arata asa:
- Procesoare de 2,2 si 2,4 Ghz cu bus 800 MHz
- 1 sau 2 Go de RAM si pana la 4 Go.
- Memorie flash integrata de 512 Mo sau 1 Go.
- Superdrive si poate burner blue-ray ca optiune.
- Placa video ATI Radeon pana la X2900, daca nu trec la nVidia.
- monitoare dotate cu aceeasi resolutie, avand in vedere amanarea Leopard (ecrane HD si independent resolution?).
- o modificare a designului, ca de mult nu au schimbat ceva la MBP.
Ti-a soptit o randunica ?
Acum serios: se poate intui ceva si despre iMac-uri?
Imi cer scuze pentru offtopic, dar ii recomand lui lainic sa ii roage frumos pe cei cu macbookuri sa ii arate
si unul mat si unul glossy - astfel se va convinge singur.
Am avut un HP cu ecran mat , acum am un macbook glossy. Personal prefer glossy.
Nu ma deranjeaza reflexia luminii (cel putin pana acum) ; trebuie curatat ceva mai des insa - se vede orice urma.
Cu un servetel din microfibra special pentru ochelari ( de la Essilor ). Il sterg pur si simplu, fara apa sau alte solutii ( ar trebui sa caut ceva pentru ecrane glossy). Servetelul l-am spalat fara probleme cu apa si sapun si e ok.
Ar trebui sa primesc un macbook pro cit mai curind. Preferam insa unul cu ecran glossy, dar mi s-a spus ca dureaza cel putin o luna si sincer nu mai am rabdare. Pierd ceva intre varianta mat si cea glossy? Si inca o rugaminte - imi puteti trimite o poza cu tastatura romana de la macbook pro - se pare ca doar asa ceva au in stoc.
Multumiri.
Mat sau glossy? Păi e chestie de gust, nu? Mie personal nu îmi plac deloc, dar deloc, ecranele glossy, deși văd că tendința este spre glossy, nu știu de ce (cred că „iau ochii”).