Patapie - 28 Mai 2007 06:44 PM
Am revenit cu detalii. Astea e: Sistem Computer to Plate
Heidelberg Prosetter – tehnologie Violet
Sistem Offline
Soft: Prinect Preprint Signa-SEP 74
Prinect Signa Station 2.0
MetaDimension 6.1
Lic Prinect Trap Editor 5.0
Lic Prinect Color Editor 3.0
Lic Prinect PDF Assistant 2.0
bestprint au ctp violet, poate te pot ajuta ei.
ce înseamnă sistem offline? cumva ai platesette’ul (ăla care expune plăcile) separat de partea de developare? în cazul ăsta o să muncească un “negru mititel” iar viteza o să scadă. platesetteru’ meu (online) scoate 20 plăci 70x100 pe oră (are şi autoloader = sistem de încărcare automată al plăcilor), uptime f.f. ridicat. cel violet de la best a avut probleme serioase dar heidelberg .ro au o echipă de service destul de bună (problema echipei e că... e prea mică pt câte puncte necesare de service există, majoritatea în garanţie, deh… intrarea în ue, creşterea economică, etc)
am ctp heidelberg, termic; imposer = prinect signastation; rip = metadimension; şi toate alea cu pedefe assistant şi trapeditor.
sistemul prinect, mie personal, nu’mi place, deoarece e un fel de beta lansat pe piaţă, pe bani grei. câte dureri de cap îmi provoacă...
aia cu milimetru o iau drept glumă, pot face cu montajele ce vreau io.
nenea iaru e prost informat. poți da unui astfel de sistem fişieru’ cum vrei tu (recomandarea e pdf, cu job-ticket şi profil de culoare incluse, etc). pt. detalii vezi
specificaţiile cip4). problema ţine de oameni: ştiu ei să manipuleze fişierele sau nu? dacă nu, apar problemele de genul “milimetrului”...
workflow’ul nu ţi’l organizează cei de la training. spun asta în DEPLINĂ cunoştinţă de cauză. ei îţi arată funcţionalitatea componentelor (nici atât, dacă ai pachetul care’ţi permite impoziţia după un montaj de ştanţă, fişier .cff2). te aşteaptă vremuri de săpat, dar din greşeli vei învăţa!
pt. workflow recomand echipa de la grup transilvae
despre cruci şi alte asemenea “gesturi bisericeşti” se va ocupa signa station’ul.
pt. alte întrebări îţi stau la dispoziţie, doar că în ultima vreme, am tot mai puţin timp de forum.