Mda, de ceva timp, total aiurea…in diverse situatii, se intampla sa nu pot da click. Nici pe trackpad si nici folosind un mouse. Pot misca cursorul dar nu ia nici un click. Tastele sunt ok…navighez printre ferestre cu mar+tab, pot sa scriu etc… Ca sa rezolv, trebuie sa dau restart: apas pe botonul de on/off, imi apare menu-ul, dau enter (este selectata optiunea de restart) dar se inchide, nu se restarteaza. Cu ceva timp in urma, am avut MB-ul in service si mi-au schimbat bottom and up-case-ul insa problema a aparut recent, de cca 1 sapt.
taman am facut o operatiune de acest gen…dar ce-i drept, beleaua asta a aparut dupa. da, inainte nu am patit asa ceva. si mi-am busit si 2 dvd….le-a scris pana la jumatate dar nu m-am panicat…
Eu am o problema cu o intarziere minora (cateva fractiuni de secunda… imporante cand te grabesti) la reactia cursorului de mouse pe trackpad. Adica dupa ce inchid o fereastra si vreau instant sa misc cursorul, acesta nu are nicio reactie timp de aprox o secunda sau poate mai mult… E destul de deranjant pt ca nu-mi dau seama unde este cursorul pe display si nu pot sa ma orientez in spatiu ca sa-l duc unde vreau. E ceva tipic, obisnuit, sau o fi ceva problem…???
Mersi
Eu am o problema cu o intarziere minora (cateva fractiuni de secunda… imporante cand te grabesti) la reactia cursorului de mouse pe trackpad. Adica dupa ce inchid o fereastra si vreau instant sa misc cursorul, acesta nu are nicio reactie timp de aprox o secunda sau poate mai mult… E destul de deranjant pt ca nu-mi dau seama unde este cursorul pe display si nu pot sa ma orientez in spatiu ca sa-l duc unde vreau. E ceva tipic, obisnuit, sau o fi ceva problem…???
Mersi
Nu, aici e o alta chestie: dezactiveaza din Trackpad options Ignore accidentally touch (sau cum ii zice). Nu am un portabil acum la indemina! E o optiune care te ajuta in Word, da’ te omoara in rest!