Nici eu nu cred. Ar fi o investitie prea mare pentru cei care vor, ca tot romanul, sa investeasca cat mai putin (chiar nimic daca s-ar putea) si sa castige cat mai mult si cat mai repede.
imi dati idei de investitie. de ce crezi ca nu ar veni nimeni? ca habar n-au sa umble pe ele? macar ar veni macuserii si s-ar face un loc de intalnire. Mac Cafe (cool)
Cu vreo 10 mini-uri si cu restul de periferice third party (dar cu un design cat de cat decent) cred ca e o varianta mai usor de realizat.
Ar putea fi un fel de loc unde se intra pc user si se iese switcher
imi dati idei de investitie. de ce crezi ca nu ar veni nimeni? ca habar n-au sa umble pe ele? macar ar veni macuserii si s-ar face un loc de intalnire. Mac Cafe (cool)
Ideea unui mac club s-a mai discutat acum ceva luni, trebuia să se rezolve chestiunea esențială: cineva să aibă un local și să fie dispus să-l transforme în mac club/ pub sau cum s-ar numi. Și lucrurile s-au gîtuit acolo.
buna idee ral S-ar putea organiza si intalniri macuser intr-un astfel de loc . Si oricum cred ca ar veni multa lume, chiar si cei care nu prea au idee ce inseamna un mac , macar asa din curiozitate . MacCafe e un nume f bun
De ce sa se gatuie ? La cate internetcafe-uri sunt de ce sa nu fie unul si cu mac ? Cred ca ar fi o investitie destul de buna avand in vedere ca este unic in tara Pub-ul ar fi un loc de intalnire al macuserilor de pretutindeni