2 din 2
2
.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

eu ma gandesc ca cel care ar face o astfel de investitie (net cafe cu mac-uri), ar vrea sa aiba si profit. chiar daca ar fi un om cu capul pe umeri si n-ar avea pretentii de profit (adica suma investita+ceva in plus) in urmatoarea luna, tot e nasoala treaba. putinele cluburi de net ce inca exista, traiesc din jocuri. din counter si fifa pe locul intai, urmate de 1-2 jocuri de strategie. iei mac-uri si pui win pe ele?! atunci care-i rostul achizitionarii unui hardware atat de scump? ca-i plac patronului mac-urile?! nu cred…e un business pana la urma…is niste bani la mijloc. intr-o sala de net care se respecta, schimbi mousi si tastaturi in fiecare luna. ok, nu pui jocurile mentionate anterior si speri sa-ti vina lumea pt net. cati clienti credeti ca vor fi? extrem de putini… de obicei, clientii unui netcafe, sunt pustii din zona si cei aflati accidental in zona si au nevoie urgenta. nu-ti vine nimeni din celalalt capat al orasului ca sa-si verifice mailul si sa stea pe chat cu iubita/iubitul “de la spania”. poate-ti vine o data, de doua ori, de curiozitate. ce tarif pui? nu poti sa practici aceleasi tarife de la un netcafe cu p3-uri si win 98. ai de platit o gramada de taxe, ai de platit minim 2 angajati. daca vrei program non-stop, 3. vrei niste angajati care sa aiba habar de mac si os-x iar asa ceva trebuie platit bine.
acum, la cat de ieftina este o conexiune homeuser, este riscant chiar si un netcafe cu pc-uri dar, cum spuneam, clientii vin exclusiv pentru jocuri. chiar daca au net acasa, e altfel sa stai langa cei cu care te impusti in counter-strike.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cornel Oprea - 28 Aprilie 2007 02:20 AM

Cred ca ar fi o investitie destul de buna avand in vedere ca este unic in tara smile  Pub-ul ar fi un loc de intalnire al macuserilor de pretutindeni cheese

e o gluma buna!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

mi mediaconvertor,as face o cafenea intai, si in acelasi timp sa te poti da pe net de pe cateva macuri. si poate asa am avea unde ne intalni.

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

adica asa cum is carciumile cu uairles dar pui si niste calculatoare. dar baza e carciuma, nu serviciile de internet. mda…decat niste fiare de calcat sau alte acareturi agatate pe pereti, bagi 2-3 mac-uri. SH… asta ar fi o chestie….destul de scumpa si asta dar nu atat de scumpa ca un netcafe clasic, ca sa zic asa.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
draciax - 28 Aprilie 2007 03:57 AM

mi mediaconvertor,as face o cafenea intai, si in acelasi timp sa te poti da pe net de pe cateva macuri. si poate asa am avea unde ne intalni.

Noi te incurajam din rasputeri! smile Si ai avea si un mic nucleu de clientela fidela, macar o data pe luna smile

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

altero,zi ca nu ai veni din cand in cand sa bei o cafea, si cu 5% reducere daca vii cu macul tau…

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Acum vreun an discutam cu Alex Cioba despre ideea de a infiinta un Mac Cafe. Asa ceva ar putea avea succes, dar nu in varianta unui internet cafe, ci sub formula unui local (cafenea, bar) facut in stilul “Think Different” wink Idei sunt, bani… mai putini…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai asta zic, ca as veni. Si ca am veni mai multi.
Pana la urma, conteaza din ce in ce mai mult accesabilitatea, mai ales in nenorocirea asta de trafic.

Ce as vrea eu de la un pub:
- sa fie cosy, sa aiba atmosfera umana, prietenoasa;
- sa aiba inclusiv bauturi “sanatoase” (ceai de calitate, sucuri proaspete etc.);
- sa nu aiba televizor; sau sa fie deschis doar cand majoritatea clientilor vor.
- muzica sa fie smooth, sa ma lase sa vorbesc cu oamenii;
- sa aiba WiFi care sa nu se taraie;
- sa aiba si ceva haleala.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 28 Aprilie 2007 03:27 PM

Pai asta zic, ca as veni. Si ca am veni mai multi.
Pana la urma, conteaza din ce in ce mai mult accesabilitatea, mai ales in nenorocirea asta de trafic.

Ce as vrea eu de la un pub:
- sa fie cosy, sa aiba atmosfera umana, prietenoasa;
- sa aiba inclusiv bauturi “sanatoase” (ceai de calitate, sucuri proaspete etc.);
- sa nu aiba televizor; sau sa fie deschis doar cand majoritatea clientilor vor.
- muzica sa fie smooth, sa ma lase sa vorbesc cu oamenii;
- sa aiba WiFi care sa nu se taraie;
- sa aiba si ceva haleala.

cine n-ar vrea?! de la 15 ani, de cand am pus pt prima oara piciorul intr-o carciuma, visez sa am propria mea carciuma. am ramas cracant cand am intrat prima oara in Festival 39 din brasov. mi-a placut enorm…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Am in curtea interioara a spatiului in care e magazinului,
un teritoriu amenajabil de 15 mp ca si terasa.
Mac-uri la indemina sint, wireless 3 routere.
Se baga cineva?

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 12:29 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

2 din 2
2