Ajutor cu desenul unor forme geometrice, va rog.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Vreau sa fac un kit de maturica si faras pentru plimbatul cainelui fara griji in parc. Vreau sa pot(i) sa printez(i) si sa pliez(i), si in parc sa-l montez(i) in fata comunitarilor (politisti). Kitul pe care il am acum e de plastic si are 15 cm pe cea mai lung diametru si e tare incomod.

Anyway, daca poate cineva sa-mi ia giful atasat si sa-l redeseneze si sa faca din el un PDF la scala (maturica are 6cm pe latura mai mare), i-as ramane recunoscator. Eventual daca poate sa-mi mai “simetrizeze” figura geometrica ar fi perfect. Liniile continue sunt pentru taiat, cele punctate pentru indoit.

Mentionez ca am testat forma (sunt la versiunea 3) pe carton lucios si se pare ca functioneaza. Well, adica se monteaza usor, ca de strans mizeria nu e bun la nimic, evident. De altfel, numai niste parlamentari imbecili (cum sunt ai nostri) puteau vota o lege atat de cretina, cine are caine stie cum se strange dupa unul, NU cu farasul si maturica.

Multumesc celui care ma ajuta, poate ajuta pe mai multi.

[ Modificat: 28 Aprilie 2007 02:14 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

voala

ai asa:
pedefeu, illustrator 8 si eps de illustrator (tot versiunea 8 ca sa fie mai compatibil)

immediately later edit..
ai zis latura mare…. deci am pus 6 cm inaltimea.. cel putin asa a inteles inginerul din mine (stii, ala cu privirea blinda…care nu exprima nimic..  raspberry )
eniuei, sint editabile deci poti sa le faci si outdoor daca vrei.. hehehehehe

[ Modificat: 28 Aprilie 2007 03:01 AM de MaC® ]
Fișiere atașate
kitul catzei.pdf  (Dimensiune Fişier 187 - Downloads: 15)
kitul catzei.ai.zip  (Dimensiune Fişier 98 - Downloads: 5)
kitul catzei.eps.zip  (Dimensiune Fişier 103 - Downloads: 5)
 Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

thanks, e exact ce vroiam.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Si produsul finalizat: forma asamblata si forma impachetata (cu 2 pungi care vor face defapt toata treaba).

Multumesc din nou!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu mai am caine de cativa ani, asa ca nu mai stiu legile. Chiar e LEGE ca trebuie sa strangi cu faras si maturica??? Daca stringi cu altceva iti da amenda?
In Elvetia am vazut prima data o metoda misto: in locurile de plimbare (si de cacare) a cainilor sunt pubele speciale, care au atasate niste manusi d-alea largi, din punga: iti pui manusa, iei rahatul, intorci manusa pe dos si arunci totul in pubela. Si e *cam* curat in Elvetia…

Super tare topic: din aceeasi categorie cu acvariul lui fishbone, lampa lui buretzel… smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai asta e problema, ca legea zice ca trebuie sa le ai la tine MATURA SI FARAS si punga, nu zice ca trebuie sa strangi dupa caine, iar in practica cele 2 in caps sunt absolut inutile, de asta zic ca sunt imbecili. La mine in parc cand au inaugurat sectiunea de caini au pus kituri de carton cu faras si maturica si un sul de pungi, asa cam 50x70 cm fiecare, ca probabil ala care castigase licitatia vanduse primariei cei mai mari saci pe care-i gasise. Evident, au fost materiale doar in prima zi. E ok, ca pot sa-mi cumpar si singur pungi.

Legea e veche, comunitarii au incercat o data sa-mi interzica sa intru in parc cu cainele pentru ca “e interzis cu caini, nu vedeti ca scrie pe placuta de tabla?”. Am zis ca-mi incalca drepturile constitutionale dar am inghitit galusca si m-am dus acasa. In 10 minute eram inapoi cu kitul pe care il aveam pentru masina (nu ca l-as fi folosit vreodata si acolo) si o punga. Erau chititi sa scrie PVuri, le-am aratat materialele, m-au legitimat, le-am citat legea si articolul si au zis ca se duc sa cheme un echipaj din ala de politisti adevarati. M-am plimbat vreo juma de ora dar n-au mai iesit din ghereta lor. De atunci ei se uita urat la mine si eu am kitul la mine.

Update doar pentru altero: au dat la stiri intr-o zi, la TOATE stirile, cum comunitarii amendau babute ce iesisera cu pechinezii in parc, pentru ca n-aveau matura si faras. Parca in sectorul 3. Si sefa pulitistilor comunitari explica cum nu au jurisdictie pentru cainii comunitari, ca aia “tin de primaria generala”. Stiri la romani. Avident, a doua zi, toate mamele ingrijorate comentau in gura mare ca uite mah cum intra ca nu au voie cu caini, “au dat si la televizor”. Legea la romani: daca scrie la gazeta…

Evident ca punga facuta manusa e cea mai buna metoda daca nu singura.

[ Modificat: 28 Aprilie 2007 05:44 AM de huk ]
 Semnătură 

‹‹ culori tematice pentru designeri      Barcode ››