pai stai asa nene… cand vrei sa vinzi ceva, esti dispus sa raspunzi si la intrebari, nu? mie lucrul acesta mi se pare logic. in vest, cand vinzi ceva, este logic sa spui ca ai sau nu ai chitanta pentru ca nu toata lumea cumpara “de la coltul strazii”. am intrebat asta pentru ca o asemenea configuratie este mult mai scumpa!
Nu cred ca in vest te intreaba asa cum ai intrebat tu ... tendentios si cu limbaj de ... nu mai spun ce. Si inca odata discutia asta tre sa se faca pe privat nu asa ....
vand powermac g5 dual core 2ghz fsb 1ghz
2gb ddr 2 dual chanel
dvdrw
160 gb hdd sata 7200rot
geforce 6600 pci-e 128 ddr dual dvi
3pci-x slots
usb,fireware,digital out
apple displey aluminium 20 inch
1500 e
Dacă tot vinzi, de ce nu completezi și locația la profil? Să știe lumea unde să vină să ia scula. Uite, am în buzunar 1350 euro și vreau să vin să-l iau. Unde vin? La București? La Iași? La Caracal? Sînt aici macuseri locați în Italia, în Portugalia, în NZ…
Oare adminii pot trimite mesaje tuturor membrilor care nu și-au completat locația și să facă treaba asta în, să zicem, 48 de ore? E greu?
caransebes ............ nu cred ca e greu sa intrebi . dar nu stiu ce vati ofensat daca nu cumprati.
1. Nu m-am ofensat.
2. Nu te-am ofensat.
3. Ți-am sugerat să completezi locația, e mai comod pentru toată lumea.
3a. Am sugerat adminilor să îi roage pe toți cei care nu și-au completat locația să o facă, nu văd că e rău în asta.
4. Ești a x-a persoană din FOARTE multe care nu-și completează locația și, cînd să dai o întîlnire, afli că e de departe de tot.
P.S. Se scrie „v-ați ofensat”, dacă îmi permiți, desigur.
P.S. 2 Eu scriu cu î în loc de â și nici o în loc de nicio.
1) ON-TOPIC CĂ VĂ BANEZ ! Nu vă certați la vânzări pe chestii off-topic.
2) idem.
3) A făcut-o acuma, bravo - să ia și alții aminte.
3a) Sunt atât de mulți încât ne este groază.
4) Mare adevăr grăiești Cattus.
1) ON-TOPIC CĂ VĂ BANEZ ! Nu vă certați la vânzări pe chestii off-topic.
2) idem.
3) A făcut-o acuma, bravo - să ia și alții aminte.
3a) Sunt atât de mulți încât ne este groază.
4) Mare adevăr grăiești Cattus.
P.S. - vezi 2)
Baftă multă la vânzare max !
Dacă banarea mea va avea ca efect dispariția multoooor macuseri care nu-și scriu locația este perfect, fă-o imediat. Deocamdată văd că cel cu pricina a completat locația.
hotarati-va il cumparati sau nu. ca de publicitate nu am nevoie.
multi ma stiu pe aici. uni ma apreciaza .altii….. doar viseza.
si totusi LA VITA E BELA.