programul burn cine stie sa il foloseasca bine?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

cine stie sa foloseasca bine programul burn pt mac? am si eu cateva nelamuriri.
daca selectez sa fac un cd DATA am vreo 5 variante:
MAC(HFS+)
PC(joilet)
DVD(UDF)
MAC+PC
DVD+PC
cine poate sa imi explice ce inseamna?
de asemenea are la audio doar track si mp3 daca vreau sa fac un dvd audio se poate?
de asemenea la copierea unui cd arata disk image si browse sa selectez dintr-o anumita locatie,daca am de ex un cd cu muzica si poze cum il copiez direct?
va multumesc,

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Simplu:
1. NUMAI pentru mac (citibil de la sistemul 8.1 incoace)
2. PC standard ISO
3. Universal Data Format
4. Valabil IN ACELASI TIMP pe ambele platforme (mac si PC, dar cu forme si scopuri diferite)
5. ISO nu e valabil pentru DVD, spre deosebire de mac, care este! Asa ca se face o chestie hibrida!
Acum e usor sa te hotarasti, pentru ca macul vede TOATE aceste forme, PC-ul, nu. Dar, daca vrei sa scrii FONTURI de mac intr-un format de PC, le vei distruge (si package-urile)!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

mie in general imi trebuie pt poze,muzica mp3…si dvd-uri as face ceva cu idvd pt mine.

daca fac poze jpg sau muzica mp3 e bine sa aleg optiunea mac+pc ? e vreo problema ? va merge pe amandoua bine??
de asemenea daca vreau un dvd cu date si ma refer la muzica mp3 poze jpg care sune la fel si pe mac si pe pc cum il fac dvd-ul? ce optiune aleg? dvd+pc? este ok pt fisiere mp3 si jpg? poate si cva filmulete…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Daca scrii DVD-uri de muzica si imagini, fa-le MAC&PC;. Ca sa n-ai nici o treaba.
Dar daca vrei ca anumite device-uri sa le recunoasca (muzica), le scrii in format specific. Incearca Liquid CD, ca e mai detaliat pentru ce vrei sa faci!