2 din 3
2
LCD
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

hehe smile si eu ma uit la Suvivor in format HD :D

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Urmand sa-mi cumpar apartament in curand…..aceeasi intrebare as avea-o si eu. Decat sa-mi iau un televizor “HD-ready…cica” nu mai bine mi-as lua un ACD 30”, cu un Mac Mini (Intel ca nu stiu in ce masura se descurca un G4 cu fisierele HD - .mkv 720p - 1080p), TV Tuner Extern Miglia (pentru ca s-ar incadra superb sub un Mini) si un HDD extern de vreo 400-500 GB (ori tot pe formatul Mini, ori “carticica” de la WD) pe care sa tot downloadez?
ACD de 30” pentru o distanta de vizionare de 2,7 - 3,2 m ar trebui sa fie super ok…. zic eu…. nu?

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Noile mini-uri stiu si ACD de 30”. Cele de anul trecut, tot intel, nu stiau decat maxim cele de 23”.
Personal, folosesc aceasta combinatie, un ACD 23” cuplat la un mini Intel 1,66Ghz. Masina stie sa redea mkv-urile chiar si cele 1080p in mod cursiv. Iesirea optica audio cuplata la un AV controller cu dolby digital isi face treaba pe partea de sunet.
Un TV tuner extern Miglia inca nu am, dar voi achizitiona unul curand. Ce este interesant la modelul invocat de equinoxe este suportul MPEG 4 hardware. In plus ... se potriveste cu design-ul mini-ului. Asta pentru inca ceva ani cat vom mai avea continut SD pe “cablu”.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

A! Am uitat sa adaug ceva. Nu cunosc cu partea optica a partii audio, dar pentru boxe, cele din semnatura sunt mai mult decat “tari”. Exemplu: tocmai ce am “luat” Gladiator (720p), iar sunetul unei armate calare cu boxele la 30% este INSUPORTABIL de tare. Just, se aude foarte clar dar….. totusi, vai mama lor vecini! :D
Si asa mi-as face un Home Theater de numa-numa! Zic eu

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

. a spus ca este limitat la 2500 RON ( un ACD 30” + Miglia TVMax+ => 7000 RON ). Ia uitata-te la http://www.mediagalaxy.ro/promotions/catalog/tv_audio/LE32S81/ . Cei drept e 3000 RON.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

arturescu-le multumesc de link

iti dai seama ca nu m-as impiedica in 5 mil si daca iau imprumut de la prieteni…ca nu imi iau tv in fiecare zi si decat sa-mi para rau mai incolo ca daca mai puneam 3-5 mil imi luam ceva mai bun mai bine fac un efort acum.
Am sa dau oricum o raita prin magazine si am sa verific sa vad ce gasesc si la ce marca am sa ma opresc. Probabil un criteriu il va reprezenta si usurinta meniului.

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.05.06

Nu vreau sa fac reclama, dar daca tot am vazut ca a aparut in discutie unul din modelele noi de la Samsung, poti sa te uiti pe LE-32S81 la AVStore.ro. Pretul este cel de pe site, iar saptamana viitoare ar trebui sa ajunga un prim lot. Sper ca te-am putut ajuta, iar daca mai ai nelamuriri legate de televizoare poti sa ma contactezi, si in masura in care pot o sa iti raspund.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Am nevoie de un pic de ajutor,nu ma pricep la mufe,conectori si altele,ma intereseaza sa conectez un macbook la un lcd samsung 27”,cum fac?cu ce cablu? As vrea un hdmi,cum arata insa,la un capat e firewire si la altul hdmi? Ma intereseaza sa vizionez filme HD pe tv.Multumesc anticipat pentru rapsunsuri.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07
DoT - 06 Septembrie 2007 09:10 PM

Am nevoie de un pic de ajutor,nu ma pricep la mufe,conectori si altele,ma intereseaza sa conectez un macbook la un lcd samsung 27”,cum fac?cu ce cablu? As vrea un hdmi,cum arata insa,la un capat e firewire si la altul hdmi? Ma intereseaza sa vizionez filme HD pe tv.Multumesc anticipat pentru rapsunsuri.

Dupa mine, cel mai bine este sa iei un cablu “mini-DVI to DVI” si unul “DVI to HDMI”. Asa am facut eu ca sa conectez un MacBook la un beamer (superb, ca veni vorba, Hitachi Illumina TX300). HDMI este de fapt DVI + audio, intr-o mufa mai compacta.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Poti sa folosesti si miniDVI la VGA din dotare (daca e cumparat de la apple era in cutie, daca e de la baieti se cumpara cu 80lei sau SH cam pe la 50).
Nu stiu calitatea daca e diferita. E o intrebare buna pentru ca si eu imi iau in curand un LCDTV (cred ca merg pe 32’’ totusi) si ma intrebam daca sa-mi iau si cablu DVI-HDMI sau e de ajuns adaptorul DVI-VGA plus un cablu VGA-VGA. E totusi semnal digital tot timpul, nu? smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu sunt 100% sigur, dar paca VGA e analogic.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator

adaptorul DVI-VGA e doar un cablu, nu e un convertor. De aci am zis eu ca daca e digital in DVI atunci si in VGA ar trebui sa fie la fel…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

VGA (Video Graphics Array) genereaza (întotdeauna…) semnal analogic.
DVI (Digital Video Interface) si HDMI (High-Definition Multimedia Interface) sunt interfete digitale.

Din moment ce atât computerul, cat si LCD-ul (sau beamerul) sunt digitale, folosirea unui cablu VGA e cam stupida, pentru ca semnalul (digital) va fi convertit in analogic si din nou in digital.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 27.05.06

Chiar daca nu pare, acea mufa chiar este un convertor DA (Digital - Analog). Info despre VGA Wikipedia VGA Connector.

De obicei televizoarele LCD au si intrare VGA (pe langa toate celelalte intrari analogice) si intrari HDMI (intrari digitale). Trebuie atentie la alegerea modelului pentru ca multe LCD-uri nu fac o reprezentare 1 la 1 a imaginii primite pe aceste intrari de la calcultator. Cel mai bine se comporta Samsung la asta, ne avand nici o problema cu calculatorul nici pe VGA, nici pe HDMI.

Samsung in schimb nu are o calitate a imagii in rest (nu de la calculator) atat de buna ca Philips sau Sharp. Daca mai ai intrebari o sa incerc sa te mai lamuresc avand in vedere ca am testat destul de multe LCD-uri.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator

Multumesc frumos de lamuriri!
Azi a fost prima tura prin magazine si notare de modele pentru citit reviews pe net. Am vazut un Panasonic Viera care mi-a facut cu ochiul si un Samsung mai mic si mai scump. LCDul o sa-l folosesc ca TVul secundar (de media): PS2 si ecran pentru Mac cu filme&DVDuri;. Nu prea o sa foloseasca ca TV analog (decat in cazuri exceptionale de gen Federer pe Eurosport si eu cu F1 pe TVR1 smile ), deci caut raport calitate*marime/pret maxim.
Am sa revin cu intrebari la momentul potrivit. Daca nu am raspunsuri, voi 2 sunteti condamnati la zeci de PMuri in inbox :D

Semnătură 

2 din 3
2

‹‹ iCal Subscriptions      Poze cu Poduri :) ››