nou browser pentru OS 9 si in genere mozilla pentru toti…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

este un hibrid intre mozilla 1.2.1 si 1.4.1 pentru OS 9, si de fapt se nomeste mozilla 1.3.1 chiar da ca e wamcom, are localizare numai ca nu stui da ca in romana.
Versiunea este si pentru OS X dar nu are sens deoarece mozili (corect?) pentru OS X sunt un proiect restaurat si mai bine dezvoltat la seamonkey, si cine vra cel mai usor si rapid browser pentru OS X n-are de cit sa-si descarci mozill…ops…seamonkey, si o sa aveti impresie ca sburati. Eu am cautato deoarece saturat de a folosi SUB CLASIC LA MAC OS X mozilla 1.2.1, am vrut sa.mi descarc mozilla pentru OS X, dinduma bine seama ca e cel mai tare browser, si in cercetare am dat si de aia pentru OS 9.Cei pentru OS X (seamonkey) sunt copia mai dezvoltata ale mozilla pentru OS 9, numai ca “consuma” resursele ca in OS 9 si in OS X…impresia este ca mergi in os 9…http://wamcom.org/ este linkul.

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Din pacate Wamcom n-a mai fost actualizat de vreo 4 ani. Singurul browser pentru Mac OS 9 care este inca in dezvoltare este iCab.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 03 Mai 2007 02:33 PM

Din pacate Wamcom n-a mai fost actualizat de vreo 4 ani. Singurul browser pentru Mac OS 9 care este inca in dezvoltare este iCab.

da… cheese me s-a parut ca am vazut niste patches, dar lumea zice ca sa puote de loat si innoiri de pe situl seamonkey mozilla…
Dar unde sa gisesc patchurile la iCab?

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

aici

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 04 Mai 2007 03:37 PM

aici

multumesc, deci sa vede ca mie mu-mi este clar conceptie de suport, eu am crezut ca in afara de versiuni noi, mai sunt si adausuri de update dezpre java sau pentru careva animatie, de examplu situl zapp.ro cu iCab 3.0.3 nu sa vizioneaza corect, si fix asa cu mozilla.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Wamcom a fost (re)adus la viață. Acum sub numele de Classila.
Enjoy.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07
psergiu - 10 Iulie 2009 07:56 PM

Enjoy.

Foarte mișto, abia aștept să-l încerc. Eu m-am zbătut să fac rost de CD-ul cu OS 9 pentru PowerMac pentru că iCab se mișcă nasol pe iMac-ul meu (din cauză de memorii, cred), dar poate ăsta o să fie OK… Să văd cu ce înlocuiesc YM… raspberry

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 10 Iulie 2009 07:56 PM

Enjoy.

Este colosal cum Apple a reușit să creeze o legendă în jurul său. Cine ar fi crezut că, după aproape un deceniu de la închiderea lui MAC OS 9 (ce a mai apărut după 1999 pînă prin 2001 au fost doar mici update-uri ca să optimizeze comportamentul în mediu MAC OS X), să mai fie flăcăi care dezvoltă pt acel sistem? Te pomenești că au ei informații că viitorul sistem de operare MAC OS XI se va baza pe MAC OS 9 combinat cu Unix!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Eu folosesc OS 9 cel putin odata/sapt in medie smile
E adevarat, cu inchiderea Yahoo Messenger am primit o lovitura, dar asta e, gasim alte metode..

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Imi place, se misca mai bine decat iCab si ocupa mai putina memorie. A trebuit sa autorizez JavaScript manual ca sa pot posta pe macuser, dar in rest pare OK. Sunt convins ca pe o masina mai puternica iCab e rege, dar pe iMac-ul meu pare sa fie de ajuns, mai ales ca stie sa afiseze mai bine unele pagini decat versiunea wacomm.

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

‹‹ Help! Mac OS 7.6?      Primul meu mac. ››