este un hibrid intre mozilla 1.2.1 si 1.4.1 pentru OS 9, si de fapt se nomeste mozilla 1.3.1 chiar da ca e wamcom, are localizare numai ca nu stui da ca in romana.
Versiunea este si pentru OS X dar nu are sens deoarece mozili (corect?) pentru OS X sunt un proiect restaurat si mai bine dezvoltat la seamonkey, si cine vra cel mai usor si rapid browser pentru OS X n-are de cit sa-si descarci mozill…ops…seamonkey, si o sa aveti impresie ca sburati. Eu am cautato deoarece saturat de a folosi SUB CLASIC LA MAC OS X mozilla 1.2.1, am vrut sa.mi descarc mozilla pentru OS X, dinduma bine seama ca e cel mai tare browser, si in cercetare am dat si de aia pentru OS 9.Cei pentru OS X (seamonkey) sunt copia mai dezvoltata ale mozilla pentru OS 9, numai ca “consuma” resursele ca in OS 9 si in OS X…impresia este ca mergi in os 9…http://wamcom.org/ este linkul.
Din pacate Wamcom n-a mai fost actualizat de vreo 4 ani. Singurul browser pentru Mac OS 9 care este inca in dezvoltare este iCab.
da… me s-a parut ca am vazut niste patches, dar lumea zice ca sa puote de loat si innoiri de pe situl seamonkey mozilla…
Dar unde sa gisesc patchurile la iCab?
multumesc, deci sa vede ca mie mu-mi este clar conceptie de suport, eu am crezut ca in afara de versiuni noi, mai sunt si adausuri de update dezpre java sau pentru careva animatie, de examplu situl zapp.ro cu iCab 3.0.3 nu sa vizioneaza corect, si fix asa cu mozilla.
Wamcom a fost (re)adus la viață. Acum sub numele de Classila.
Enjoy.
Foarte mișto, abia aștept să-l încerc. Eu m-am zbătut să fac rost de CD-ul cu OS 9 pentru PowerMac pentru că iCab se mișcă nasol pe iMac-ul meu (din cauză de memorii, cred), dar poate ăsta o să fie OK… Să văd cu ce înlocuiesc YM…
Wamcom a fost (re)adus la viață. Acum sub numele de Classila.
Enjoy.
Este colosal cum Apple a reușit să creeze o legendă în jurul său. Cine ar fi crezut că, după aproape un deceniu de la închiderea lui MAC OS 9 (ce a mai apărut după 1999 pînă prin 2001 au fost doar mici update-uri ca să optimizeze comportamentul în mediu MAC OS X), să mai fie flăcăi care dezvoltă pt acel sistem? Te pomenești că au ei informații că viitorul sistem de operare MAC OS XI se va baza pe MAC OS 9 combinat cu Unix!
Imi place, se misca mai bine decat iCab si ocupa mai putina memorie. A trebuit sa autorizez JavaScript manual ca sa pot posta pe macuser, dar in rest pare OK. Sunt convins ca pe o masina mai puternica iCab e rege, dar pe iMac-ul meu pare sa fie de ajuns, mai ales ca stie sa afiseze mai bine unele pagini decat versiunea wacomm.