Sunt un fan al jocului StarCraft pe care, personal, il gasesc cel mai tare joc de strategie. Il am pentru PC, dar as dori sa stiu de unde pot lua o versiune free pentru MAC.
Cred ca am vazut la Diverta la unirii Starcraft la 26,88 lei in cutia de reduceri. Daca esti un fan al jocului ar trebui sa-ti poti permite o asemenea suma. E sub o cincime dintr-o bursa obisnuita. O masa in oras. O jumate de tricou.
Problema nu este daca sa-mi cumpar jocul sau nu. Chestia este ca nu am gasit la Diverta in Arad jocul. Iar la magazinele de specialitate il gasesc (cand il gasesc) la preturi prohibitive. Vedeti voi, cineva a facut o comparatie buna vis-a-vis de frauda intelectuala. Doar ca la ora actuala softurile au preturi extrem de scumpe in Romania. Personal, daca as dori sa cumpar licenta pentru softurile care le folosesc as da faliment inainte de a-mi obtine actele pentru PFA. Ca sa-mi renteze financiar va trebui sa practic preturi piperate la lucrari, ori la inceput de drum oricat de mirifice si de super cool ar fi lucrarile facute de mine, intrarea pe piata se face tot prin politica de pret. Deci, deocamdata spun pas. Degeaba se bate toba, din parte guvernului, ca se cauta incurajarea IMM-urilor, ca nu e adevarat.
Cat despre jocuri recunosc ca achizitionarea Starcraft cu licenta mi-ar da posibilitatea de a juca pe Internet jocul, lucru care mi-l doresc enorm, totusi, cum spuneam ce am vazut in Arad ma cam da pe spate. Drept este ca nu am cautat in toate locatiile posibile.
Oricum mai caut.
Cat despre “fanita” jocului, cred ca nu trebuie sa astepte pana la finalizarea sesiunii sa-si cumpere “o jumatate de tricou”.
asta-i viața! scumpă, ieftină, nu toți își permit s-o trăiască. fără ilegalisme!
Found it, bought it. Deci, relax. Intentionez sa-mi traiesc viata cat mai placut si cat mai ieftin. Unele lucruri sunt gratis. Trebuie sa stii sa profiti de ele. Iar eu asta intentionez sa fac. Atat timp cat statul prin angajatii sai precum si gunoaiele umane din clasa politica fura fara nerusinare, prefer sa iau si eu gratis ce se poate.
Dar de data aceasta am fost cuminte si l-am cumparat. 30 de RON de la Diverta - Ziridava.
Cat despre “fanita” jocului, cred ca nu trebuie sa astepte pana la finalizarea sesiunii sa-si cumpere “o jumatate de tricou”.
Seba
He he, ai dreptate, dar era o chestiune de principiu. Acum sigur ca, daca ai avut bani sa-ti cumperi un mac, ce mai inseamna juma’ de tricou…
Oricum, mi l-am comandat si eu online, ca sa scurtez chinul. Si multumesc tuturor pentru sfaturi.