1 din 2
1
StarCraft needed
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Sal,

Sunt un fan al jocului StarCraft pe care, personal, il gasesc cel mai tare joc de strategie. Il am pentru PC, dar as dori sa stiu de unde pot lua o versiune free pentru MAC.

Multumesc anticipat.

Seba

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Versiune gratis nu exista, dar daca ai CD-urile originale atunci ai si versiunea de Mac pe ele. Sau daca nu, il cumperi, se gaseste prin magazine.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Problema mea, desi imi e greu sa recunosc, este ca nici StarCraft pe PC nu e cu licenta.
Asta este.

Credeam ca am noroc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Cred ca am vazut la Diverta la unirii Starcraft la 26,88 lei in cutia de reduceri. Daca esti un fan al jocului ar trebui sa-ti poti permite o asemenea suma. E sub o cincime dintr-o bursa obisnuita. O masa in oras. O jumate de tricou.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Deci: pe site-ul lui Blizzard e un installer de mac OS X. E free. Dar iti trebuie discul. Asta e tot.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

hmmm

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.05.07

Eu sint studenta, dar prefer sa iau jocul de pe net sau sa-l cer unui prieten. Si sint un fan inrait smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cred că eşti făniţă.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da, dar fanita cum sint, as avea nevoie de discuri. Sigur, pot astepta pina dupa ce se termina sesiunea, of course. Ce credeti, ma poate cineva ajuta?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
oazopiq - 05 Mai 2007 05:31 AM

Da, dar fanita cum sint, as avea nevoie de discuri. Sigur, pot astepta pina dupa ce se termina sesiunea, of course. Ce credeti, ma poate cineva ajuta?

huk ti-a dat o solutie buna oricind! Pe bune, nu costa aproape nimic!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

Pai, tu iti cumperi de obicei jocuri de la Diverta??  cool smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Problema nu este daca sa-mi cumpar jocul sau nu. Chestia este ca nu am gasit la Diverta in Arad jocul. Iar la magazinele de specialitate il gasesc (cand il gasesc) la preturi prohibitive. Vedeti voi, cineva a facut o comparatie buna vis-a-vis de frauda intelectuala. Doar ca la ora actuala softurile au preturi extrem de scumpe in Romania. Personal, daca as dori sa cumpar licenta pentru softurile care le folosesc as da faliment inainte de a-mi obtine actele pentru PFA. Ca sa-mi renteze financiar va trebui sa practic preturi piperate la lucrari, ori la inceput de drum oricat de mirifice si de super cool ar fi lucrarile facute de mine, intrarea pe piata se face tot prin politica de pret. Deci, deocamdata spun pas. Degeaba se bate toba, din parte guvernului, ca se cauta incurajarea IMM-urilor, ca nu e adevarat.
Cat despre jocuri recunosc ca achizitionarea Starcraft cu licenta mi-ar da posibilitatea de a juca pe Internet jocul, lucru care mi-l doresc enorm, totusi, cum spuneam ce am vazut in Arad ma cam da pe spate. Drept este ca nu am cautat in toate locatiile posibile.

Oricum mai caut.

Cat despre “fanita” jocului, cred ca nu trebuie sa astepte pana la finalizarea sesiunii sa-si cumpere “o jumatate de tricou”.

Seba

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251

asta-i viața! scumpă, ieftină, nu toți își permit s-o trăiască. fără ilegalisme!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

La diverta se poate comanda si online.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
vektor12 - 05 Mai 2007 05:46 PM

asta-i viața! scumpă, ieftină, nu toți își permit s-o trăiască. fără ilegalisme!

Found it, bought it. Deci, relax. Intentionez sa-mi traiesc viata cat mai placut si cat mai ieftin. Unele lucruri sunt gratis. Trebuie sa stii sa profiti de ele. Iar eu asta intentionez sa fac. Atat timp cat statul prin angajatii sai precum si gunoaiele umane din clasa politica fura fara nerusinare, prefer sa iau si eu gratis ce se poate.

Dar de data aceasta am fost cuminte si l-am cumparat. 30 de RON de la Diverta - Ziridava.

Seba

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 
arahnedea - 05 Mai 2007 03:22 PM

Cat despre “fanita” jocului, cred ca nu trebuie sa astepte pana la finalizarea sesiunii sa-si cumpere “o jumatate de tricou”.

Seba

He he, ai dreptate, dar era o chestiune de principiu. Acum sigur ca, daca ai avut bani sa-ti cumperi un mac, ce mai inseamna juma’ de tricou…
Oricum, mi l-am comandat si eu online, ca sa scurtez chinul. Si multumesc tuturor pentru sfaturi.

1 din 2
1

‹‹ Frets on fire      rally shift ››