Deschid iTunes și văd că Rodica și Cristi au decis să partajeze muzica, Rodica în iTunes, Cristi în Limewire.
Dacă vreau o melodie de la Rodica, pot s-o iau fără să-i sun la ușă? Am încercat cu OurTunes, dar nu se conectează (probabil are firewall, atunci ce mai vreau, de ce mai întreb?), îi văd IP-ul și atât.
Poate poti sa-i trimiti un fisier in care sa va imprieteniti si sa va dati muzici reciproc.
Dar, stii cum e: daca are Rodica next door, are si John across the ocean…
lol ai grija cu treburile astea.
Am citit acum mai multa vreme (pe tuaw.com) ca un tip a prins in iTunes-ul lui libraria unei “Rodica” de peste ocean (dar din zona lui).
Ei si tipul a ramas foaarte impresionat de ce avea d-soara in playlist si, convins ca si-a gasit soul-mate-ul, s-a dus direct la ea (nu mai tin minte cum a dat de ea) si i-a declarat dragoste eterna, etc. Eh, cum nu se intampla toate ca in povesti, s-a lasat cu posete in cap, securizari ale retelei la Rodica, restraining order, etc
aceasi problema am si eu pe windows ..deschid itunes , si vad acolo X PLAYLISTS , Z PLAYLISTS . toti limewire si itunes ! le pot asculta muzica dar nu le-o pot lua ;(
... pe de alta parte, daca asta e singura problema cu/pe windows-ul tau esti norocs. windows e prin definitie o colectie de probleme! deci sugestia cu OSX e valabila!
Salasanu’, programele pe care le-ai recomandat nu sunt cumva pentru transferul melodiilor de pe iPod pe Mac?
Eu/noi aveam nevoie de o soluție pentru a descărca melodiile partajate de Rodica în iTunes sau Frostwire/Limewire.
Singurul program care spargea bariera era Blue Coconut.
Dar, atentie, e ca si cum cineva care te-ar privi pe fereastra te-ar si inregistra, apoi s-ar folosi de imaginile tale. Una e sa asculti, alta e sa iei!
De ascultat, te las, dar sa le copiezi, e altceva. Cred ca sinteti de acord!