...
Bootcamp - WinXP sp2
Am incercat sa instalez softul din titlu - dar ma poticnesc la partea cu generarea licentei.
In textul acesteia, in campul ‘gazdei’ (hostid) imi apar trei adrese consecutive - am dedus eu:
bluetooth, wireless, ehternet. Toate bune si frumoase pana cand incerc sa folosesc licenta - surpriza!
Nu merge, in schimb imi zice ca exista o eroare referitoare la hostid. Am incercat sa identific adresa
care provine de la ethernet si sa o folosesc doar pe aceea dar nici asa nu reusesc mai mult.
Am nevoie de softul asta ca sa pot renunta la pc (o sa vedeti maine poza cu biroul meu in threadul
respectiv ).
Buuun.. Topic redeschis..
In bootcamp merge, si merge perfect.
Dar am o problema: Rhino3D 4 de bine de rau merge si sub parallels, dar Studio se incapataneaza…
EDITED
Multzam.
[ Modificat: 05 Mai 2007 09:31 PM de Administrator ]
Adaug:
- in parallels folosesc partitia de bootcamp
- oare parallels foloseste alte foldere (temporare) iar atunci cand rulez o aplicatie care isi cauta licenta sa nu o gaseasca
din cauza unei practici ezoterice in parallels
- la altceva nu pot sa ma gandesc.. a! de ce oare nu merge sa generez o licenta? iar hostidul apare 0…
Daca ai asa mare nevoie de aplicatie, inseamna ca scoti bani cu ea si atunci normal ar fi sa o CUMPERI.
Parallels foloseste un port ethernet virtual si deci cu un mac adress propriu. Evident ca acest port este “mapat” pe cel real din computer, dar SO-ul instalat sub Parallels il vede pe cel “emulat”. Asta daca ai lasat la instalarea SO-ului din Parallels pe setarile implicite.
Nu se pune problema asa, si nu e prima oara cind aud asta.
1. E interzis, pe acest forum, sa dam indicatii oficiale despre softuri piratate.
2. Daca te duci la piata, iti plac merele sau capsunile, si n-ai bani, inghiti in sec sau furi.
3. Poti folosi un trial (Maya are trial), ca sa vezi: vrei sau nu vrei?
4. Daca ar sta lucrurile asa, toata lumea ar avea Maybach, Ferrari, Lexus, RollsRoyce, Apple. Fiecare isi cumpara cit ii e plapuma.
Cu toate astea, exista conceptul de “copie privata”. E un produs soft dobindit ilegal, folosit in particular, fara scop lucrativ. Pentru chestia asta noi toti platim la TOATE produsele electronice o mica taxa suplimentara (chiar si atunci cind facem o fotocopie). Ei bine, in cazul asta, cel mai bine e sa discuti in soapta, numai cu prietenii. Nu de alta, dar, cind da buzna ORDA peste tine, nu numai ca te amendeaza de-ti pica maselele, dar iti ia si calculatorul!
Discutia asta se repeta obsesiv pe prea multe topicuri!
Nici macar nu e vorba de cat de incorect e rationamentul “sunt sarac deci fur cat pot [de la cei ce au]”, ci ca sunt cerute informatii de cum se poate inregistra ilegal un program, de unde se poate procura un joc fara bani, unde se gaseste un disk de download… Toate acestea sunt impotriva regulamentului. Si ce e cel mai deranjant e ca cei care cer asta nu percep deloc cum ca ar gresi in vreun fel.
qbipq: nu am idee ce stii tu de crezi ca viata/societatea informatica/zeii iti datoreaza, pentru ca esti tanar si student, orice licenta pentru programele pe care vrei sa le folosesti, nu e treaba mea. Daca tu crezi asta, e foarte bine si pentru mine. Eu as putea argumenta ca viata nu e dreapta si nu toti ne nastem bogati, acolo unde nu e un freeware si nici un trial cu care sa ne facem treaba cat avem nevoie, mai [ahem] [cough] inregistram si softuri mai scumpe, dar nu le trambitam pe aici. De aia sunt PMurile.
Topicul asta il puteai directiona cu intrebari strict tehnice spre Parallels sau puteai intreba daca cineva lucreaza cu Autodesk AliasStudio 13.5 // StudioTools 13.5 si-l rugai sa te contacteze pe PM. Te rog mult sa respecti regulemantul si sa nu ceri sau sa postezi
informații ce ar putea încălca legile copyright-ului. (FISIERE TORRENT, WAREZ, SERIALS, CRACKS, MP3 etc);
Acestea fiind zise, un pic de curatenie de primavara si totul va reveni la normal. Sper.