1 din 2
1
Sondaj
Vor fi 300 de utilizatori pe forum pana pe 28 Ian ?
Da 15
Nu 10
Total voturi: 25
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
300 useri pana pe 28 ianuarie ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ce ziceti - pana la 28 ian - la intalnirea aniversara - se fac 300 de useri pe forum ?
In momentul asta (4 ian 2005 - 13:40) avem 273 de useri.
Tin minte ca acea prima intalnire s-a organizat la atingerea a 100 useri (asa a fost ?)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

si daca ii numeri pe cei “activi” ajungi la ....?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

Activi - ne-activi… nu conteaza. De citit articole pe forum poate citi oricine fara sa isi faca user. Cine si-a facut user si-a facut (zic eu) cu motivul sa scrie ceva atuncea sau in viitor.
Hai datzi-va cu parerea. Ca la loterie - castigatorul primeste acel “cablu ciudat CANON”. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nope… e cam ‘devereme’ intilnirea…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pe vechiul forum erau 360 de useri inregistrati.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 14.10.05

Domnilor
Eu sunt de parere, ca se va ajunge la acest numar, mai repede sau mai tarziu, dar sunt curios, cati dintre useri au pus degetul pe un Mac vreodata?

Semnătură 

NUMAI MAC !!! Sa-si manance altii nervii cu windows! tongue rolleye tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu as zice ca 99%, altfel nu vad de ce s-ar inscrie aici.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

legat de asta, eu unul nici nu as fi cautat pagina asta daca nu as fi pus mana pe un mac….asa ca eu as zice ca 100%, cel putin vazut sistemul de operare…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

eu am vazut macar un membru care a ajuns din greseala aici. era o fata disperata ca nu-i vedea dvd playerul subtitrarile. si dupa multe posturi am intrebat-o ce soft foloseste pt ardere: nero…
altul probabil ca era si trollul ala de eminem.
asa ca mai degraba 99% smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 05 Ianuarie 2006 04:09 AM

eu am vazut macar un membru care a ajuns din greseala aici. era o fata disperata ca nu-i vedea dvd playerul subtitrarile. si dupa multe posturi am intrebat-o ce soft foloseste pt ardere: nero…
altul probabil ca era si trollul ala de eminem.
asa ca mai degraba 99% smile

ok, ok, unii nu sînt chiar macuseri, alții „mai trag cu ochiul” = 99 %, din ăștia unii mai mult citesc și nu scriu… ok și asta… faptul că nu s-au reînscris toți cei 360 e un semn de întrebare, erau ocazionali… și asta-i ok…
acuma cu sau fără 300 macuseri pînă la 28 ianuarie, tot trebuie făcută...

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: quit conto
Macuser din: 28.12.05

.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

Chiar - Tudor - cand se hotareste in final unde se tine intalnirea, pui si tu un anunt pe prima pagina si dai un spam la toti membrii ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, o sa dau si anunt si spam… smile pana atunci, hotarati-va voi cei din Bucuresti unde si cum.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tudor - 05 Ianuarie 2006 05:36 PM

Da, o sa dau si anunt si spam… smile pana atunci, hotarati-va voi cei din Bucuresti unde si cum.

Frați macuseri, dacă sunt corect informat, TOATE întîlnirile macuser le‑am organizat eu, mai bine sau mai prost. Am zis și repet, după primele reacții:
- va fi sîmbătă 28 ianuarie ca să fie la un an de la prima întîlnire (a fost 29 ian 2005, cînd a fost prima zăpadă „pe bune” iarna trecută).
- dacă nu găsim un local mai bun, tot acolo, deci la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția limbi slave (eu predau limba cehă); Costas a propus un local relativ aproape de locul menționat, la Piața Galați, dar nu a confirmat dacă a vorbit cu patronul că e OK. Acolo ar fi Internet Café wireless, cool. Aș vrea să văd și eu locul, să nu iasă ceva precum ultima oară, cînd amicul X de la Salamandra ne‑a „procopsit” cu manele (nu era în plan, vă asigur).
- Alternativa ar fi tot Salamandra, la ora aia ar fi relativ gol, desigur fără manele. De data asta, îi aduc eu cd-uri cu muzică. Mai e timp, DAR RĂMÎNE PE 28 IANUARIE 2006 ORELE 11.00 BĂTUT ÎN CUIE. În cel mai rău caz, în fața blocului meu, în Balta Albă (asta e o glumă, aviz celor din macuser care - am observat - nu prea știu de glumă și se supără repede).
Salamandra e un local OK, după părerea mea, chiar în gură de metro (detaliu important, mai ales dacă va fi vreme proastă pe 28 ianuarie). Nici P-ța Galați nu e deloc rău, nu e la gură de metro, dar nu prea departe de centru și - la o adică - se merge și pe jos 15 ’.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

la facultate…  e mai ‘oficial’, mai ales daca facem ceva poze pentru presa sau v’o transmisie….

(parerea mea) wink

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Numai ca la facultate nu prea ai ce face…  Pana la urma se plictiseste lumea de stat si uitat la macuri (daca or fi) si se intampla ca la intalnirea a doua, la care s-a stat o ora jumate la muzeu si 3 la terasa smile

Semnătură 

⌘-N

1 din 2
1