Numai ca la facultate nu prea ai ce face… Pana la urma se plictiseste lumea de stat si uitat la macuri (daca or fi) si se intampla ca la intalnirea a doua, la care s-a stat o ora jumate la muzeu si 3 la terasa
la prima întîlnire s-a stat mult mai mult decît estimasem eu, la a doua s-a mai diluat… nu s-au plictisit deloc, iar acum se pot imagina 2 scenarii:
- actul I la fac, pt vorbe
- actul II la un restaurant din zonă
problema piesei pe acte este că lumea nu prea e punctuală și s-ar putea rata întîlnirea. eu aș merge pe ideea unui restaurant, la un mic chefuleț, iar schema act I + II e complicată, deoarece în imediata vecinătate a fac nu prea știu localuri cochete și cu prețuri rezonabile (ar fi Ambasador, Lido, Casa Universitarilor, MacDonalds…- nici unul adecvat unei asemenea reuniuni)...
eu zic ca mai bine sa stabilim unde, ca sa stie lumea unde sa vina. si dupa, cui i-ati da premiul? user-ii sunt o chestie relativa, multi sunt inscrisi ca sa vanda ceva, si doar atat, cea mai mare parte doar citeste (sa speram), iar restul… pe restul ii cunoasteti.
Vad ca a cam murit topicul asta, dar macar asa din nostalgie, esti multumit Tudor ca parca incepe lumea sa mai fie curioasa si de mac-uri(probabil a fost in totdeauna). Ce spuneti care e motivul cresterii semnificative de useri mac, sa fie ca in sfarsit au inceput si magazine mai mari sa aduca produse apple, au reusit cei de la apple rimania sa isi bage mintile in cap si sa reuseasca si ei sa convinga niste firme serioase sa comercializaz mac-uri. Eu zic ca ala care a reusit sa baza imac in oferta la carrefour merita o bere pt ca e o reclama buna pt mac mai ales ca in afara de ipod pe la noi nu a auzit prea multa lume de apple. Oricumm in ultimele 3 luni am vazut produse apple la Carrefour(aveau ei ipod mai de mult dar nu mai conteaza asta), Flamingo, FutureShop (adica tot flamingo dar in alte haine) si UltraPro si sincer ma bucura pt ca nu ma astaptam.
acum, în majoritatea magazinelor de calculatoare, nu mai lungește nimeni fața cînd aude de apple / dar ia să fi fost tu în fața lor, chiar și acum 5 ani…. se uitau la tine parcă erai omuleț verde și nu ți se vedeau antenele… iar magazinele alea mari care au apărut la noi, acolo, la ei, nu aveau ‘tabu-uri’ din astea
apple a ieșit mai greu la iveală pe piața din românia din cauza nepriceperii și a nepricepuților de la IRIS (nu formația de muzică )
Hmmm ..., nu stiu ce sa zic ..., dar in primul rand la Carrefour nu mai au Apple ... am fost eu saptamana trecuta intr-o zi si am intrebat vre-o 10 persoane (cu insigna si legitimtzie). Se uitau la mine ca la ET , pana la urma am dat de unul care lucra la televizoare, care auzise ca exista si asa ceva ... el mi-a spus ca nu mai sunt in Carrefour .
Despre cresterea numarului de useri…eu cred ca politica lui Apple de a schimba producatorul de procesoare a avut cel mai mare efect, ma refer la nivel international ,dar cred ca poate fi asociat si la noi ...sau scris multe pe tema asta… sau facut subpoziti… sa dat posibilitatea celor care se jucau cu PC sa afle ca Apple nu este cu mult mai scump decat un PC scump , si cel mai important lucru cred ca este MAC OS X . Si probabil ca sunt useri si la noi care folosesc si MAC OS X x86…cred ca foarte multi din acesti useri vor sa faca tranzitia la Apple…