caut program similar M$ OneNote
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

OneNote e un program drăguț, care îți permite să îți organizezi informația așa cum vrei tu. Practic informația culeasă din mai multe locuri poate fi copiată (fie ea text, imagine sau film, chiar și link-uri) și aranjată după dorințe. Altă chestie mișto e că nu e nevoie să salvezi. L-am utilizat pe PC-ul unui prieten și chiar mă gândeam că reprezintă un concept interesant dezvoltat de băieții de la M$.

Saldy, nu e disponibil și pentru Apple OS. A folosit cineva ceva asemănător sub OS X?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu stiu ce face OneNote, dar ce spui tu mai sus poate face si TextEdit. A scris si Iaru in Catavencu acum cateva numere.
Daca am inteles eu bine ce vrei tu…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nestiind ce face OneNote, cred ca te poti indrepta cu incredere catre OmniOutliner. Organizare, subpuncte, planuri, imagini, copacei expandabili…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

știu dacă TextEdit face același lucru, pentru că nu l-am folosit așa de mult. personal, TextEdit mi se pare un editor destul de simplu, un fel de Notepad al erei Windows. OneNote e mai mult decât un simplu editor, e un fel de… îmi e și greu să explic… wink e un fel de tablou de-ăla de perete din plută pe care lipești tot felul de chestii, sau ca un fel de mapă în care îți clasezi articolele despre un anumit subiect ; e cu totul altceva, și cred că d.p.d.v. al productivității ar cam bate Textedit la fund.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

E clar, vrei OmniOutliner! Ai sa ramîi uimit de cîte stie si poate!
Trialul e la dispozitia ta!
http://www.omnigroup.com/applications/omnioutliner/

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Io folosesc Stickies pentru asa ceva. Iti poti face o groaza de notite si sa le aranjezi cum ai chef pe ecran si nu ii nevoie sa le salvezi.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

O să încerc și Stickies. Dar într-adevăr, OmniOutliner Professional pare să facă exact ceea ce caut eu. Acușica se descarcă... :D

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

nu stiu ce fac celelalte dar http://screencastsonline.com/sco/Shows/files/SCO0096-cpnotebook.html mi s-a parut interesant

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb