4 din 4
4
Torrent-uri care strică hard-discul…
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Din ce am auzit / patit eu, cele mai sensibile ar fi iBook-urile, apoi PowerBook-urile. E logic, laptopurile se incing mai mult, deci si hardurile din ele sunt mai afectate. Astea noi sunt prea noi ca sa stim cum se comporta, dar probabil ca similar.
In iMac e mai mult loc pentru ventilatie.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

daca trageti asa de multe torrente, de ce nu va luati un router cu harddisk in el (Asus are ceva modele ... nu mai retin exact numele, dar am sa caut si am sa pun link-urile respective)... sunt convins ca va consuma cu mult mai putin decat orice computer; in plus e optimizat pentru asa ceva;  ... sau daca torrentele ce le descarcati sunt sub 4 GB, puneti un memorystick pe usb .. in ala nu se invarte nimic si nu cred ca se poate supraincalzi ...

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

esti convins ca scrie direct pe memorystick, nu foloseste deloc hardul pt scriere si apoi trece pe stick?
nu de alta, dar ar fi super cool. teoretic cred ca merge, dar practica ne mananca!
ai testat?

PS acum fie vorba intre noi un memorystick de 4GB e in jur de 2.000.000; poate sa ajunga si la 9.000.000
un HDD de 320 GB costa 3.200.000
oare merita?

[ Modificat: 12 Februarie 2007 10:48 AM de STef... ]

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

cred ca tocmai m-am ales cu o astfel de problema smile

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

asta cu stickul, e o complicatie inutila….

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic

nu am testat inca faza cu memorystick-ul ... dar am de gand sa testez in zilele urmatoare ... in ceea ce tine de preturi, ai dreptate ... se merita sa iei un hard in defavoarea stickului, dar sa nu uitam ca hardul este cel care sufera mult de pe urma torrentelor care vin pe bucati ... smile

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

4 din 4
4