Iertati-ma ca intervin dar de ce e nevoie de un nou regulament ? ... spune ce nemultumiri ai si asa poate le rezolvi , nu propui un nou regulament asa din senin fara sa intrebi pe nimeni ...
Propun sa suspendam adminii (ca tot e la moda), sa-i schimbam, sa facem un concurs pentru o noua sigla a forumului si altul pentru un nou design la site…
Hai sa fim seriosi… Nu trebuie sa citesti regulamentul ca sa stii ca-i ala “bun simt”. Uite, eu nu l-am citit si totusi nu mi-am imaginat ca pot aduce injurii unora sau altora pe forum, nici ca-mi pot permite sa-i dau in cap vre-unui user care nu a postat la sectiunea corecta. Mai mult, nu cred ca a facut asta cineva pe acest forum, cel putin nu din prima. A! Ca au mai fost troli carora le-a trebuit una-n cap? Cu mare placere, dar, in genere, au fost tratati corect la inceput si cand si-au dat in petic, le-am servit-o. Vorba sefului meu: “Intr-o mana zaharelu’ si-n ailalta biciul.”
Vine “Omul de tip Nou” pe forum, pune si el o intrebare, si JAP JAP doua palme dupa ceafa, Bah!, nu acilea se scrie, ci la rubrica cu pricina Bah! Si vezi ca-ti mai iei doua! ,daca continui sa postezi aiurea ... The Golden Rule! ...
si mai departe….nu de alta dar suna bine…poate prea bine..
Huh
Ori sa se revizuiasca dar sa nu se schimbe nimic…Ori sa nu se revizuiasca dar sa se schimbe pe ici si pe colo ...
Acum, serios… Regulamentul e OK si nu cred ca exista “Opozitie” care sa-l vrea “Ciuruit” however, BUNUL SIMT care a fost amintit de nenumarate ori e The REAL Golden Rule.
Simplu: daca eu vreau sa intru pe un site si vad asa un cîrnat de regulament, dau un click si am iesit!
Si nici nu ma mai intorc vreodata.
Parerea mea!
Bine Domnilor Si Doamnelor Va Respect Parerile Si Nu Ma Voi Mai Baga In Treburile Astea…chiar daca domnul pSergiu are mare dreptate…si ii multumesc mult.