Arhiva Messenger
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 07.05.07

Am descărcat messenger-ul de pe yahoo, dar nu reușesc să găsesc cum să-l configurez încât să îmi arhiveze convorbirile. Mă poate ajuta cineva? ohh

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nici nu vei reusi. nu are arhiva. foloseste Adium ca e muuult mai bun. Dezavantajul la adium este ca nu merge videochat si nu poti face transfer de fisiere cu altcineva care NU are adium.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bistrita / Cluj
Macuser din: 24.02.07

Nu prea poti face transfer de fisiere nici cu cei care au adium rolleyes  dar e mai bun oricum.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

in reteaua metropolitana am tranferat si 30 de MB cu adium…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
rcx - 07 Mai 2007 06:43 AM

Nu prea poti face transfer de fisiere nici cu cei care au adium rolleyes  dar e mai bun oricum.

Se poate face transfer de fisiere Adium <-> Adium; Adium <-> GAIM Linux si Adium <-> Gaim Windows. Dar nu te sfatuiesc sa-i pui pe cei cu Windows sa-si instaleze GAIM. Is a pain in the ass. tongue rolleye

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5