Inaltime HDD-uri de laptop (2.5”)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Hello.

Mi-am luat si eu o cutie de HDD de 2.5” (de laptop) USB2 la pret redus (39.5 RON) si cand ajung acasa - surpriza. HDD-urile mele de laptop - mai vechiutze - au cca 12.5 mm grosime. Si cutia are loc inauntru doar 11mm pe inaltime smile
Voi - care mai umblati cu hdd-uri de laptop - spunetzi-mi va rog si mie ce grosimi mai exista ?

Multumesc mult.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

io tot 11 mm am gasit…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 05 Ianuarie 2006 03:13 AM

Hello.

Mi-am luat si eu o cutie de HDD de 2.5” (de laptop) USB2 la pret redus (39.5 RON) si cand ajung acasa - surpriza. HDD-urile mele de laptop - mai vechiutze - au cca 12.5 mm grosime. Si cutia are loc inauntru doar 11mm pe inaltime smile
Voi - care mai umblati cu hdd-uri de laptop - spunetzi-mi va rog si mie ce grosimi mai exista ?

Multumesc mult.

Bunișor preț, de unde? Mi‑aș lua și eu o cutiuță de asta. Cam cît mai e un hdd de lap? (evident, de 11 mm grosime! să zicem 40 gigi sau 80 gigi) E bus-powered sau are alimentator?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Cumparata de pe Academiei - la Coloane - magazinul al treilea (singurul cu chestii de calculatoare de fapt)
Este no-name total.
Bus powered - vine cu un cablu de usb de ala jmeker cu 2 mufe intr-o parte sa il poti lega la 2 porturi USB in calculator ca sa traga pana la 1 amp.
Partea vesela/ciudata - mufa din cutie este tot USB-A ( la fel ca cea din calculator ) - cred ca era mai ieftina smile
Cutia este din aluminiu asa ca HDD-ul cred ca se raceste bine (daca incape)
Vine in cutie cu o husa de vinilin, 2 surubele mici pentru prins partea din spate si o surubelnitza mica pt strans suruburile alea 2 smile
Nu arata foarte profesional facuta - cutia de aliminiu e putin stramba, la fel si capetele de plastic - ca sa bagi surubelele - trebuie sa o fortezi.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

HD-urile din laptop-urile mai noi (inclusiv Apple) au 9.5 mm.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 05 Ianuarie 2006 04:45 AM

Cumparata de pe Academiei - la Coloane - magazinul al treilea (singurul cu chestii de calculatoare de fapt)
Este no-name total.
Bus powered - vine cu un cablu de usb de ala jmeker cu 2 mufe intr-o parte sa il poti lega la 2 porturi USB in calculator ca sa traga pana la 1 amp.
Partea vesela/ciudata - mufa din cutie este tot USB-A ( la fel ca cea din calculator ) - cred ca era mai ieftina smile
Cutia este din aluminiu asa ca HDD-ul cred ca se raceste bine (daca incape)
Vine in cutie cu o husa de vinilin, 2 surubele mici pentru prins partea din spate si o surubelnitza mica pt strans suruburile alea 2 smile
Nu arata foarte profesional facuta - cutia de aliminiu e putin stramba, la fel si capetele de plastic - ca sa bagi surubelele - trebuie sa o fortezi.

s-a notat, știu magazinul, mai intru pe acolo, uite că recent n-am mai fost.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…