Cat timp poti sa lucrezi pe un iBook G4 fara sa-l deconectezi?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chisinau
Macuser din: 01.04.07

De vreo cateva zile ma macina aceasta intrebare. Cateodata lucrez cate 3-4 ore pe el si observ cum se incalzeste bine. Exista vreo limita de timp?? Exista vreo probabilitate ca sa se intimple ceva cu el (sa iasa fum din el, sa se arda ceva…)?

Semnătură 

MacBook / Core2Duo 1,83ghz / 1gb / 80gb / 64mb / combo / ap / bt / fw

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca lucrezi asa mult, poate ca-ti trebuie un desktop….
incerca sa lucrezi pe el, fara sa ai bateria bagata wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chisinau
Macuser din: 01.04.07

Merci pentru sfat wink

Semnătură 

MacBook / Core2Duo 1,83ghz / 1gb / 80gb / 64mb / combo / ap / bt / fw

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Bateria n-are nici o treaba cu incalzirea. Si eu am un iBook, si ca toate laptopurile Apple recente, se incalzeste de mama focului. Dar orice computer Apple are niste senzori de temperatura care ar trebui sa inchida automat computerul daca se depaseste un anumit prag. Ceea ce poti face tu este sa asiguri o ventilatie bună astfel:
1. ai grijă ca orificiile de ventilație din laterală si de sub ecran să nu fie astupate;
2. fă cumva astfel încât computerul sa fie un pic înălțat pe birou: pune-i dedesubt trei sau patru obiecte cu rol de piciorușe mai înalte; sau dacă găsești pe undeva, cumpără-ți un suport dintr-ăla șmecher, care are și rol de distanțier (sunt chiar și cu ventilator dedesubt).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dimaiovu - 07 Mai 2007 08:07 PM

De vreo cateva zile ma macina aceasta intrebare. Cateodata lucrez cate 3-4 ore pe el si observ cum se incalzeste bine. Exista vreo limita de timp?? Exista vreo probabilitate ca sa se intimple ceva cu el (sa iasa fum din el, sa se arda ceva…)?

Nu-ți face prea multe griji, se încălzește, cînd rulează anumite aplicații chiar destul de tare. Dacă ai impresia că se încălzește prea tare, fă ce ți-a sugerat Tudor. Fă un test cu Sims 2, dacă îl ai, și vezi cît de cald este după, să zicem, 30 de minute.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

3-4 ore pe zi… altii stau 10+ si tot nu are nimic laptopul… azi m-am jucat 3 ore in continuu si nu a patit nimic. smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu am iBook, ci un PowerBook.
Evident, cu cat e mai rece, cu atat e mai bine, in special pentru hard disc.
Dar eu am facut cu jucaria asta multe DVDuri (adica: captura, editare, DVD authoring samd), inclusiv dual layer. Muncea la maxim saracul PowerBook chiar si mai mult de 24 de ore, pe timp de vara. Il ridicam pe o cutie de 10 CDuri, mergeau ventilatoarele si isi facea treaba.

Nu te ingrijora, stie Macul mai bine ce poate.

‹‹ New MacBook user!      problema powerbook ››