Chipset Model:ATY,RV280 Type:Display Bus:AGP VRAM (Total):32 MB Vendor:ATI (0x1002) Device ID:0x5962 Revision ID:0x0001 ROM Revision:113-xxxxx-116 Displays: SDM-S53: Resolution:1024 x 768 @ 75 Hz Depth:32-bit Color Core Image:Not Supported Main Display:Yes Mirror:Off Online:Yes Quartz Extreme:Supported Rotation:Supported
So… that makes 2 of us :D
Mie mi-a zis un tip de pe un forum strain ca “Tiger on Mac Mini works without the bells and whissles” si mi-a explicat ca e nevoie de o placa video mai tzapana pentru a face asta.
De ex. in Front Row, cand dau enter pe un film si mi-l face fullscreen, se aude un sunet ciudat (un țârâit) din calculator… cred ca placa video..
Eu am incercat cu un mac mini identic sa vad un film pe apple cinema display de 23 “aluminiu la rezolutie 1920 cu 1200 si se vedea in valuri pe la mijlocul ecranului.Cred ca tot din cauza placii video.A mai incercat cineva asta?
Il am eu, ca sunt strangator de fel. I-am si trimis un mail dezvoltatorului, ca mi s-a facut mila de el, cat bun simt poate sa aiba…
Ti-l trimit maine, ca acu’ tre sa plec. Sa-mi dai o adresa pe PM.
Ia vedeti aici. Cred ca nu mergea atasat pt ca era vazut ca folder. Acu sper sa fie bine, ca l-am zipuit.
edit: Se pare ca pana la urma o sa reapara pearLyrics, chiar o sa fie mai exact in gasirea lyrics-urilor: http://www.pearworks.com/pages/pearLyrics.html
Mai sper ca nu am incalcat vreo regula punand widgetul pe forum… Daca da, sorry Tudor, sterge-l
inca un edit: l-am sters eu, daca-l vrea cineva este pe MacUpdate ultima versiune