Am instalat un driver de la Logitech pentru ca nu reusesc sa folosesc toate butoanele modelului MX610, insa nu s-a intamplat tocmai cum ma asteptam, ba dimpotriva, dupa restart am constatat ca utilitarul de la Logitech nu-mi vedea nici un mouse instalat. Pe deasupra mi-a resetat ( probabil ) setarile scrollului astfel incat acum nu mai reusesc sa-i dau de cap, oricat de slow sau fast il setez el se incapataneaza sa functioneze la o singura viteaza: cea a melcului.
Am incercat cu repair permision insa nu s-a schimbat absolut nimic. Ce altceva as putea sa fac sa-mi functioneze din nou scrollul normal ?
Am instalat un driver de la Logitech pentru ca nu reusesc sa folosesc toate butoanele modelului MX610, insa nu s-a intamplat tocmai cum ma asteptam, ba dimpotriva, dupa restart am constatat ca utilitarul de la Logitech nu-mi vedea nici un mouse instalat. Pe deasupra mi-a resetat ( probabil ) setarile scrollului astfel incat acum nu mai reusesc sa-i dau de cap, oricat de slow sau fast il setez el se incapataneaza sa functioneze la o singura viteaza: cea a melcului.
Am incercat cu repair permision insa nu s-a schimbat absolut nimic. Ce altceva as putea sa fac sa-mi functioneze din nou scrollul normal ?
Mulți s-au plîns că draiveru ăla de la Logitech le-a dereglat macu. Vezi că acum vreo 2 zile au pus pe site o versiune nouă care ar fi rezolvat problemele.
Exact ala pe care l-au pus acum cateva zile il instalasem eu.
Nevrozel, you are the man, am instalat SteerMouse si totul a revenit la normal. Pe deasupra am reusit in sfarsit sa-mi configurez toate butoanele Singura problema e ca SteerMouse nu-i free si habar nu am cat tine varianta demo :(
Exact ala pe care l-au pus acum cateva zile il instalasem eu.
Nevrozel, you are the man, am instalat SteerMouse si totul a revenit la normal. Pe deasupra am reusit in sfarsit sa-mi configurez toate butoanele Singura problema e ca SteerMouse nu-i free si habar nu am cat tine varianta demo :(
Toate lucrurile bune sînt fie imorale, fie îngrașă.
Mi-am luat recent tot un Logitech cordless (optic; nu laser) si merge impecabil…din prima…cu toate butoanele si la viteza optima. Il folosesc e post de telecomanda de la 2m de calculator (eMac G4).
Am mai avut mouse Logitech si a mers perfect
Daca vede vreun distrbuitor Logitech asta, vreau 4% din ce vindeti de acum incolo!
Mi-am luat recent tot un Logitech cordless (optic; nu laser) si merge impecabil…din prima…cu toate butoanele si la viteza optima. Il folosesc e post de telecomanda de la 2m de calculator (eMac G4).
Am mai avut mouse Logitech si a mers perfect
Daca vede vreun distrbuitor Logitech asta, vreau 4% din ce vindeti de acum incolo!
Da, Logitech sînt cele mai bune… și eu am, unul mic și simpatic. aici era vorba de draivăru Logitech pt MAC OS X, care - zic mulți - conduce la bulirea sistemului.
Da, Logitech sînt cele mai bune… și eu am, unul mic și simpatic. aici era vorba de draivăru Logitech pt MAC OS X, care - zic mulți - conduce la bulirea sistemului.
MAC OS X am si eu. Sa ma consider norocoasa ca nu s-a “bulit” nimic la mine?
MAC OS X am si eu. Sa ma consider norocoasa ca nu s-a “bulit” nimic la mine?
Dacă n-ai pus draivăru ăla buclucaș nu văd ce s-ar putea buli.
Și eu folosesc driver-ul de la Logitech fără probleme. Am instalat și SteerMouse și .... l-am dezinstalat revenind la Logitech. Eu am MX Revolution și pot seta toate butoanele fără probleme.
Dacă n-ai pus draivăru ăla buclucaș nu văd ce s-ar putea buli.
Ca sa nu tulbur apele…am scos cutia mouse-ului de la naftalina…si am vazut ca eu nici n-am avut drivere pentru MAC OS X ... dar pot seta toate functiile la butoane, viteza…se pare ca n-a fost nevoie de driver-e pentru asta. Am un LX7 cordless optic.
Se pare ca n-am instalat nimic buclucas ... cred uneori prea multa tehnica strica!
Mi-am luat si eu MX610 dupa ce m-am dat un pic cu al colegului Graft, si mie in afara de tastele “Mail” si “Chat” imi merg toate. Le-am setat de la Dashboard & Expose sa face diverse functii.
Faza naspa e ca imi vede mouse-ul avand 16 :O butoane… din care nu merg programate toate:P
Abia ce m-am obisnuit cu viteza lui default… cred ca daca instalez steer mouse o iau de la capat