Powermac G4 + Apple Studio Display 17’
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Vine vacanta, trebuie sa o tai din tara si cum nu am portabil.. trebuie sa fac curat pe birou.
Am o jucarie care merge bine, este silentios [cat poate si el acolo.. macar nu bazaie :D] si arata de nota 10.

Deci, cu rupere de inima, serios :( .. dau asa:
Un Powermac G4 Quicksilver + Apple Studio Display 17’ [TFT version]
cu dotarile:

867 MHz
768 GB RAM
HDD 01 WD 120 GB
HDD 02 WD 250 GB
Video ATI 7500 32 MB
CD-Writer-DVD ROM Toshiba [luat dintr-un G5]
Bluetooth [aka. USB stick]

bineinteles si cu Tastatura si Mouse Apple black .. ca doar nu tastam pe orice marca, nu? :D

Mai precizez asa:

Powermacu e intr-o stare de conservare perfecta. fara nici o zgarietura, fara piese schimbate [inafara de hardiskuri si DVD], arata demential.. personal cand l-am luat am crezut ca e nou smile
Singura chestie deranjanta ar fi mouse-ul..care a prins jeg la “aripioarele” acelea laterale. la desfacut si curatat nu m-am bagat, fiindca asta ar fi insemnat sa rup acel inel care tine mouse-ul. deci este intact, transparent si un pic jegos :D

Ma intereseaza sa il dau la schimb pe un PowerBook G4 Aluminium de 15’ sau 17’, sau un MacBook de 13’ [logic :D].
Tin sa precizez ca ma intereseaza si aspectul exterior destul de mult, plus calitatea bateriei [de la o ora jumate in sus macar ...]

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

Daca dai displayul separat da-mi de stire si un pret evident

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07
 Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
costas - 09 Mai 2007 11:40 PM

Daca dai displayul separat da-mi de stire si un pret evident

te inteleg ca vrei display-ul. si eu am cautat destul de mult. problema insa este ca nu il pot da separat, fiindca intentionez sa il schimb pe un laptop [sistemul + display-ul]

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.02.06

Un pret…macar pe PM, se poate? Da-mi te rog si un pret doar pt G4, si daca ne intelegem cumva atunci poti sa dai montitorul separat lui “costas” de exemplu

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pozele:

http://img150.imageshack.us/img150/9883/01sa2.jpg
http://img292.imageshack.us/my.php?image=02zc6.jpg
http://img527.imageshack.us/my.php?image=03hf4.jpg
http://img144.imageshack.us/my.php?image=04mt0.jpg

si cum ziceam, pe mine ma intereseaza doar schimbul cu un PowerBook G4 Ti sau Al

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

Valabila cererea mai alesc ca ai pe cineva interesat de masina .... da nu mult - pina apare cineva pentru PowerMacul meu. Ca idee si no ofense nu vad pe nimeni sa se desparta de un portabil in favoarea unui desktop cu bai in mina gasesti sa cumperi sigur ce-ti place.

Succes

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

o sa tin thread-ul deschis pana pe 31. pe 31 primesc viza si am plecat.

ca iau de aici, ca iau de acolo.. nu e mare diferenta, decat timpul petrecut aiurea pe avion :D, plus ca raman cu inca un Mac acasa smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

up raspberry

Semnătură