Cumpar scaun
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Poate nu par a fi un om cu scaun la cap daca postez un astfel de anunt si sper sa nu aruncati cu pietre in mine sau sa-mi puneti masa-n cap. E treaba urgenta si serioasa. Vreau sa cumpar un astfel de scaun. M-am invartit in spatiul virtual dupa ceva magazine online dar fara succes. Desigur, nu cred ca am vizitat toate siteurile posibile…de aceea si un link e binevenit. Poza e de pe un site cu anunturi dar anuntul era expirat.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

offtopic: Doamne ce urâtă e reclama aia de la RDS…. L-aș omorî cu pietre pe executant.
ontopic: am fost la Sinaia săptămâna trecută și am vazut ceea ce cauți la mini-târgurile alea cu țărani de pe marginea drumului… nu m-a interesat prețul din păcate.
Scaun - balansoar se numește parcă.

edit:Anunt!

Aaaahhh, daaaa… acum poti avea un scaun-balansoar
    Vand scaune-balansoar, din lemn de fag, supeer! Livrarea se face prin posta, plata la ridicarea coletului. Daca vrei sa afli mai multe, contacteaza-ma. Leganare placuta!

Categorie: Accesorii casa   Judet: Prahova
Subcategorie: Mobila   Localitate: Baicoi
Tip anunt:Vanzare   Telefon: 0723521078,
Pret: 50 EUR   Data: Joi, 29 Martie 2007

[ Modificat: 11 Mai 2007 12:54 AM de D.O.R.U.T.Z. ]
 Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

as arunca in scaun…la cat de urata e ...cel putin mie nu-mi place wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Uite altul:

atentie, balansoar! (Cod: balansoar) 
Pret:  50 €
Data inregistrarii:  21 Mar 2007
Categoria:  mobila/electrocasnice

Caracteristici:
Stare:  noua
Livrare:  Livrarea se face prin colet postal, plata la ridicarea coletului.

Descriere:
Scaun-balansoar, din lemn de fag, pliabil, numai bun pentru relaxare!
  Postat de:
pittiro

Contacteaza ofertantul
    0723521078

SUCCES!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

merci dorule. erau si ceva poze pe siteurile alea?  oricum, o sa-i sun. folosesc imagehost.ro pt ca, desi accepta imagini de maxim 0.5 megabytes, se incarca repede. pana acum ceva timp nu aveau reclama aia idioata. imageshack.us merge infernal si-l folosesc doar cand fisierul e mai mare de 0.5megabytes…accepta pana la 1.5. daca are cineva o alternativa, eu sunt deschis.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

poti incerca si la Ikea smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 11 Mai 2007 01:05 AM

merci dorule. erau si ceva poze pe siteurile alea? 

nu erau dar cred că poți vorbi cu oamenii să iți trimită... din moment ce și-au pus anunțul pe net…

Semnătură 

‹‹ cumpar MAC PRO      Un SIMM de 32mb sau 64mb? ››