ffmpeg: more than 5 seconds of late video -> dropping frame (computer too slow ?)
Aceasta este mare mea problema !
imi apare aceasta eroare in VLC cand pun un film Format AVI, daca pun MOV merge OK !
nu era problema daca era doar eroarea dar se “agata” in timp ce ma uit la film !
Am incercat sa setez VLC-ul in toate feluriile pana la urma am observat ca se misca OK fara sunet ! WTF?
Am un Ibook G3 500 MHZ 192 SDR 8 VRM OS X 10.3.9
Toate programelem inclusiv sistemul de operare functzioneaza Super, cu mica exceptzie: Incercand sa vad un film format AVI !
Incearca si MPlayer, seteaza-l sa bage buffer (cache) la maximum si poate il vezi. Depinde de codare. Din pacate (cred eu) 500 Mhz G3 e la limita de jos. Exista un DivXDoctor: http://www.3ivx.com/divxdoctor/
A doua chestie e ca ai 192 RAM, adica cam cu vreo 190 mai putin decit e nevoie pentru Tiger, sau 60, pentru Panther!
Mda, dar sa stii ca merge si mai incet, si mai si costa bani. Si, din cite stiu, consuma resurse ca la balamuc!
pe ibook-ul din semnatura mea, merge f bine. tot ce nu pot vedea cu vlc, mplayer sau qt, merge cu chroma. la dotarile ibook-ului meu sau ale lui Musy nu putem fi prea pretentiosi astfel incat sa facem si altceva in timp ce rulam un fisier video. cel putin eu, nu sunt. partea nasoala e ca e pe bani si nici alta solutie nu am gasit
Nu pot să-mi închipui cine ar da $22 pe un video player care nu pare a avea nimic în plus față de VLC.
atata timp cat imi ruleaza unele fisiere video ce nu-mi sunt deschise de vlc sau alt player, eu zic ca are ceva in plus. si nu e musai sa dai 22$ ... dupa expirare, il poti instala iar.
In primul rand tzin sa va multumesc pentru feedback-ul ff rapid
Am cautat pe google referitor la erroarea mentionata in Post si am gasit ff multe persoane care au acceiasi problema printre care si posesori de G5 si alte sisteme performante…
Daca mai avetzi pareri sau sfaturi astept cu nerabdare sa le incerc !
Pai tocmai asta era: sa NU bifezi Altivec!
Daca ai bifata otiunea de cache, pina incarca trece ceva timp. Cu cit cache-ul e mai mare, cu atit intirzie mai mult!