2 din 2
2
ffmpeg: more than 5 seconds of late video -> dropping frame (computer too slow ?) HELP !!!!!!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.05.07
iaru - 13 Mai 2007 01:40 AM

Pai tocmai asta era: sa NU bifezi Altivec!
Daca ai bifata otiunea de cache, pina incarca trece ceva timp. Cu cit cache-ul e mai mare, cu atit intirzie mai mult!

Nu am intrat in mplayer ca sa setez ceva, asta e problema smile sa inteleg ca daca astept…si astept…pana la urma incarca ceva, si apoi pot sa debifez Altivec ?

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
mediaconvertor - 13 Mai 2007 04:30 AM
Musy - 13 Mai 2007 01:04 AM
mediaconvertor - 12 Mai 2007 04:50 AM

try this

Na tocmai programul care costa bani merge perfect !!! dar ce fac cu subtitrarea ?

mie-mi ia automat sub-urile….vezi sa aiba aceeasi denumire cu fisierul video

gata si la mine sub merg smile MS MULT !

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Musy - 13 Mai 2007 01:46 PM

[...] si apoi pot sa debifez Altivec ?

Altivec este o functie a procesoarelor G4 si G5, pe care G3 nu o are. Deci tu trebuie sa debifezi Altivecul si sa-l lasi debifat.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 

am inteles dar cum se il debifez daca nici in mplayer nu pot sa intru ? il execut si ramane blocat.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Deschizi frumos MPlayer, intri in preferinte (Mar+,) si defifezi acolo. Asa va ramane de acum incolo.

Sau nu poti deschide MPlayer (fara nici un film)? Daca nu, atunci nu ai luat versiunea buna.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 

ok, am sa incerc sa downloadez mai multe versiuni ! ms smile

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

poti sa incerci ce vrei din ce au zis baietii ca nu merge :D
stiu ce belea ai tu cu filmele, fiindca am avut si eu un ibook la 500. singura solutie viabila din cate am citit pe net documentatii.. e sa pui cat de mult RAM poti pe el [un 512] si sa ii schimbi hardul cu unul din generatia noua.

automat daca ii faci upgrade la hard iti va merge. smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: 
Aetherius - 13 Mai 2007 04:04 PM

poti sa incerci ce vrei din ce au zis baietii ca nu merge :D
stiu ce belea ai tu cu filmele, fiindca am avut si eu un ibook la 500. singura solutie viabila din cate am citit pe net documentatii.. e sa pui cat de mult RAM poti pe el [un 512] si sa ii schimbi hardul cu unul din generatia noua.

automat daca ii faci upgrade la hard iti va merge. smile

smile merge perfect cu Chroma Player, din ce mi-a recomandat baietzii pana acum, dar evident hdd-ul si Ram-ul astept inca oferte sa cumpar.

Pentru Totzi care mi-au dat sfaturi pana acum, sper sa vina si randul meu sa va pot ajuta smile

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Ce a spus altero mai sus este chintesenta tuturor experientelor cu G3-uri. UNELE filme vor merge ALTELE NU. Incearca sa play-ezi un DivX6 sau un Xvid cu un film de anul asta. Poti incerca si mama playerelor, tot nu vei reusi sa le vezi. Sfatul meu este, in contextul in care cred ca nu vrei sa-ti cumperi un Mac mai nou si mai capabil, .. sa faci downconversion la ceva citibil pe macul tau. De exemplu MPEG 4 pentru iPod video.
Conversia o poti face cu MPEG streamclip de ex.

2 din 2
2