MAC BOOKPRO in ARAD SAU TIMISOARA
Trimis: 14 Mai 2007 04:55 AM
[ Ignoră ]
Jr. Member
Din: Arad Romania
Macuser din: 21.01.07
CINE E DIN ZONA SI ARE UN MBP? si 5 minute din viata lui? as vrea sa verifica daca e busita bateria sau calculatorul. multzam
Trimis: 14 Mai 2007 04:58 AM
[ Ignoră ]
[ # 1 ]
Jr. Member
am gresit postul.trebuia sa il pun la portabile.ma pun adminii?
Trimis: 14 Mai 2007 01:06 PM
[ Ignoră ]
[ # 2 ]
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
neamtus - 14 Mai 2007 04:55 AM
CINE E DIN ZONA SI ARE UN MBP? si 5 minute din viata lui? as vrea sa verifica daca e busita bateria sau calculatorul. multzam
De ce nu vă scrieți localitatea de domiciliu, fraților? V-ați găsi mult mai ușor în felul ăsta. Cred că peste 60 % dintre macuserii.ro țin secretă locația și nu am reușit să pricep de ce.
Semnătură
Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Trimis: 14 Mai 2007 01:38 PM
[ Ignoră ]
[ # 3 ]
Jr. Member
m-am conformat. mi-am trecut datele.
Trimis: 14 Mai 2007 02:00 PM
[ Ignoră ]
[ # 4 ]
Sr. Member
neamtus - 14 Mai 2007 01:38 PM
m-am conformat. mi-am trecut datele.
Dacă la Arad nu dibui vreunul, dă o fugă la Makó, poate acolo sînt mai mulți
Semnătură
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Trimis: 14 Mai 2007 02:03 PM
[ Ignoră ]
[ # 5 ]
Jr. Member
s-ar putea sa gasesc chiar romani.sint multi care si-au luat case in zona pe preturi infime.
Trimis: 14 Mai 2007 02:11 PM
[ Ignoră ]
[ # 6 ]
Sr. Member
neamtus - 14 Mai 2007 02:03 PM
s-ar putea sa gasesc chiar romani.sint multi care si-au luat case in zona pe preturi infime.
Cred și eu… n-or fi infime prețurile dar, oricum, nu piperate. Acuma nu mai ai nevoie de pașaport, d-aia zic, că o fugă acolo dacă local nu merge!
Semnătură
Trimis: 14 Mai 2007 02:16 PM
[ Ignoră ]
[ # 7 ]
Jr. Member
serios. in batania (linga turnu oras rominesc unde preturile sint 40-50 000 euro) preturile sint de 10-15000 euro pe case cu teren de 2000 de mp.
Trimis: 18 Mai 2007 02:46 AM
[ Ignoră ]
[ # 8 ]
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 17.05.07
Salut, eu sunt din Timisoara, daca ajungi pe aici, te ajut cu cea mai mare placere.
Semnătură
Macbook White 13” - lovin’ it
Trimis: 18 Mai 2007 02:51 AM
[ Ignoră ]
[ # 9 ]
Jr. Member
multumesc. intre timp am mai descoperit si pe altii cu problema asta.am vorbit cu cei de la noumax pentru garantie.se pare ca e bateria, dar s-ar mai putea sa mai aiba si alte hibe.totusi, eu vin des in timisoara.pe unde esti de gasit, curiozitatea ma roade? sint curios daca al tau face la fel cu bateria mea.da-mi un numar de telefon, pe pm sau pe . .
sorin
vasyem - 18 Mai 2007 02:46 AM
Salut, eu sunt din Timisoara, daca ajungi pe aici, te ajut cu cea mai mare placere.
Jr. Member
vasyem, tu ai macbook sau macbookpro? nu cred ca se potrivesc bateriile.am vazut in profilul tau ca scrie macbook. ?? :(
Newbie
Macuser din: 17.05.07
neamtus - 18 Mai 2007 02:56 AM
vasyem, tu ai macbook sau macbookpro? nu cred ca se potrivesc bateriile.am vazut in profilul tau ca scrie macbook. ?? :(
imi cer scuze, MacBook
Semnătură
Macbook White 13” - lovin’ it
Jr. Member
Din: Timisoara, dar aproape tot timpul pe drumuri.
Macuser din: 01.04.07
totusi daca nu ai gasit lasa mes. si oate vii in TM. Eu calatoresc mult dar duminica in principiu sunt acasa.
Jr. Member
luni sau marti sint in timisoara. pe unde esti de gasit? da-mi telefonul tau eventual pe . . multzam
maclau - 20 Mai 2007 07:27 AM
totusi daca nu ai gasit lasa mes. si oate vii in TM. Eu calatoresc mult dar duminica in principiu sunt acasa.
Jr. Member
Din: Timisoara, dar aproape tot timpul pe drumuri.
Macuser din: 01.04.07
sunt plecat in caras-severin si dupa aceea in mehedinti. Abia sambata sau duminica ajung din nou la tm.Sorry
Newbie
Macuser din: 22.05.07
man,
daca tot vi de la Arad, pe Calea Aradului in TM, la primele semafoare (Piata Verde) este o firma faina Autocom, care pot face tot felul de determinari la ba(c)terii si alte cele. daca tot iti e in drum io zic ca nu strica sa incerci. vezi ca intrarea e prin spate, prin curte, sus la etajul I
spor
Semnătură
___
mac me pal!