hei, n-am stiut! atunci facem distinctie sa nu fie confuzii. cel de 512 DDR-2 e valueram. cel de 1GB DDR-1 nu e valueram (am crezut ca ambele sunt si nu m-am uitat pe label) si e ok. (pana acum testat in 3 powerbook-uri si un iBook.)
codul memoriei de 1GB e: KTD-INSP5150/1G (equiv. Dell P/N A0388055 pentru Inspiron)
codul memoriei de 512MB e: KVR533D2S4/512, unde KVR = Kingston Value Ram
*merci pentru notificare. n-as vrea sa aiba cineva probleme.
The PowerBook G4 Aluminum has used two different types of RAM during it’s model run. DDR2 and DDR. These two memory types are not compatible with each other, so it is important to find out which type your PowerBook runs before you order. The earlier PowerBook G4 Aluminum models run DDR. The newer PowerBook G4 Aluminum released on Oct. 20, 2005 (M996LL/A and M9970LL/A) run DDR2
Interesant. recunosc ca am avut doar iBook si acum am un Macbook. Cred ca cel mai bine ar fi sa faceti voi un mic search pe ce tip de memorie aveti nevoie in cazul in care vreuna din cele la vanzare va fac cu ochiul.
* imi cer scuze din nou pentru ignoranta si lipsa de cunostinte temeinice in privinta powerbook
:D, ba pot avea, of, chiar pot avea http://laptoplogic.com/laptops/detail.php?id=12964787 , ultima generatie de PB venea cu mem DDR2 533 (chiar daca ea saraca functioneaza de fapt la 333 Mhz). Daca nici eu nu-mi cunosc specificatiile sculei la care am ravnit cateva luni atunci cine . Crede-ma pe cuvant ca am cumparat personal cei 2 GB si i-am instalat tot personal. Sper sa nu te mai indoiesti de spusele mele , promit ca nu-s idiot.