Power Macintosh G3, 400 MHz, 640 MB SDRAM, HDD 12 GB, Zip drive, DVDROM, unitate externa SuperDisk, tastatura Apple, mouse la fel, plus monitor Sony Trinitron GDM 500PS - 200 euro. Macul si monitorul au fost intotdeauna impreuna, de aia as vrea sa le si dau asa. Dar daca nu se poate, cine vrea numai macul - 100 euro
[ Modificat: 28 Iunie 2007 12:43 PM de Administrator ]
nenea dorutz, nu te supara pe mine, da’ mai aveti un pic sa ma puneti sa-i fac poze si in slip.
vreti sa va insurati cu el sau sa-l cumparati?
nu stiu de ce da’ am senzatia ca pozele din fatza sunt la fel cu ale oricarui alt g3, despre care sunt sigur ca stiti toti cum arata.
daca nu, iote aici: http://www.apple.com/support/powermac/g3/
tare
nu man voiam sa vad daca are toate plasticele in fata, daca are unitate DVD originala, daca e zgariat, etc.
ma intereseaza. se poate un nr de telefon pe PM?
inca o intrebare rev 1 sau rev2? a fost overclockat vreodata? probleme de stabilitate?
[ Modificat: 21 Mai 2007 02:50 PM de D.O.R.U.T.Z. ]
stai linistit, le are pe toate unitatea DVD originala si, ca sa elimin orice neintelegere (mi s-a intamplat) e printre primele intrate in tara in momentul in care s-a dat liber la cumparare si la noi, deci unitatea DVD nu citeste decat DVD-R, si nu DVD+R care (cred) nu erau inventate pe vremea aia. Corectati-ma daca gresesc.
N-a fost overclockat deloc, singurele probleme le are acu ca i-am sters eu cateva fisiere din elan muncitoresc incercand sa fac curat si am sa-i reinstalez sistemul.
Despre rev… tell me unde sa ma uit, ca nu stiu sa-ti spun.
te intereseaza numa’ macu sau cu tot cu monitor?
D.O.R.U.T.Z. - 21 Mai 2007 02:34 PM
tare
nu man voiam sa vad daca are toate plasticele in fata, daca are unitate DVD originala, daca e zgariat, etc.
ma intereseaza. se poate un nr de telefon pe PM?
inca o intrebare rev 1 sau rev2? a fost overclockat vreodata? probleme de stabilitate?