power mac g3
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.05.07

Power Macintosh G3, 400 MHz, 640 MB SDRAM, HDD 12 GB, Zip drive, DVDROM, unitate externa SuperDisk, tastatura Apple, mouse la fel, plus monitor Sony Trinitron GDM 500PS - 200 euro. Macul si monitorul au fost intotdeauna impreuna, de aia as vrea sa le si dau asa. Dar daca nu se poate, cine vrea numai macul - 100 euro

[ Modificat: 28 Iunie 2007 12:43 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

niste poze, ceva?!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

maine, doar la mac… nu mi-a trecut prin cap sa pozez shi monitoru’...

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

iata, carevasazica, doua poze sexy.
exceptand patura inconjuratoare, ceea ce vedeti este un clasic G3.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

poze din fata?

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
D.O.R.U.T.Z. - 21 Mai 2007 01:21 PM

poze din fata?

nenea dorutz, nu te supara pe mine, da’ mai aveti un pic sa ma puneti sa-i fac poze si in slip.
vreti sa va insurati cu el sau sa-l cumparati? cheese
nu stiu de ce da’ am senzatia ca pozele din fatza sunt la fel cu ale oricarui alt g3, despre care sunt sigur ca stiti toti cum arata.
daca nu, iote aici: http://www.apple.com/support/powermac/g3/

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

smile smile smile tare smile
nu man voiam sa vad daca are toate plasticele in fata, daca are unitate DVD originala, daca e zgariat, etc.
ma intereseaza. se poate un nr de telefon pe PM?
inca o intrebare rev 1 sau rev2? a fost overclockat vreodata? probleme de stabilitate?

[ Modificat: 21 Mai 2007 02:50 PM de D.O.R.U.T.Z. ]
 Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

stai linistit, le are pe toate smile unitatea DVD originala si, ca sa elimin orice neintelegere (mi s-a intamplat) e printre primele intrate in tara in momentul in care s-a dat liber la cumparare si la noi, deci unitatea DVD nu citeste decat DVD-R, si nu DVD+R care (cred) nu erau inventate pe vremea aia. Corectati-ma daca gresesc.
N-a fost overclockat deloc, singurele probleme le are acu ca i-am sters eu cateva fisiere din elan muncitoresc incercand sa fac curat si am sa-i reinstalez sistemul.
Despre rev… tell me unde sa ma uit, ca nu stiu sa-ti spun.
te intereseaza numa’ macu sau cu tot cu monitor?

D.O.R.U.T.Z. - 21 Mai 2007 02:34 PM

smile smile smile tare smile
nu man voiam sa vad daca are toate plasticele in fata, daca are unitate DVD originala, daca e zgariat, etc.
ma intereseaza. se poate un nr de telefon pe PM?
inca o intrebare rev 1 sau rev2? a fost overclockat vreodata? probleme de stabilitate?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ti-am raspuns pe PM. Il iau!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

UPDATE
Power Macintosh G3, 400 MHz, 640 MB SDRAM, HDD 12 GB, Zip drive, DVDROM, unitate externa SuperDisk, tastatura Apple, mouse la fel
100 euro

(intre timp am dat monitorul)

e cineva interesat de asa ceva?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie

Gata, s-a dat, a plecat la noul lui stapan.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mda, nasol ca avea pe el doar 320Mb RAM ... :( ... desi eu l-am platit integral.
Asta e! Eu sa fiu sanatos.

Semnătură 

‹‹ 1GB DDR-1 iBook / Powerbook      memorii ram ››