Nu cred in nu stiu ce salt calitativ, deocamdata. Ar fi fost tam-tam mare! Probabil (cel mai probabil) macbook cu placa video si MBP mai ieftin, sau cu soft inclus!
AU APARUT: http://www.apple.com/macbook/macbook.html. Hmmmm, nimic deosebit IMHO.
EDIT: Corectie: HDD pana la 200 GB, C2D de 2.16, 8X Superdrive DL, 802.11n.
Deja MBP-ul meu incepe sa para invechit
Am si eu o problemuta in legatura cu noile macbook-uri.
Am facut sambata o comanda un macbook (cel alb cu superdrive) la un resseler apple din spania (el corte ingles) si mi s-a spus ca vine in 10 zile.
Acuma ca s-au schimbat ce credeti ca o sa se intample? In mod normal o sa primesc ce am comandat. Dar cine stie…
A avut cineva o experienta similara?
Ar fi o treaba.
Update-ul e misto. Au marit procesorul si capacitatea (cu 40GB) si au micsorat preturile.
oricum, Santa Rosa nu e reusita ca platforma, in afara de fash boot si placa grafica mai buna.
Ar fi o treaba.
Update-ul e misto. Au marit procesorul si capacitatea (cu 40GB) si au micsorat preturile.
oricum, Santa Rosa nu e reusita ca platforma, in afara de fash boot si placa grafica mai buna.
De unde stii tu ca Santa Rosa nu e reusita ca platforma?
Mai mult de “dres busuiocul” si pt a evita/contracara “efectul Osborne” pe care cu siguranta il resimte Apple de cateva luni.
Update-urile adevarate se vor face mai intai la Pro-uri si abia apoi vine randul si la Macbook-uri.
Efect Osborne la ce? Ca doar nu s-a anuntat nimic spectaculos. Daca au scapat de efectul Osborne la trecerea spre Intel, nu mai au nici o problema acum, mai ales de cand a aparut Adobe CS3.
da, cu siguranta ca update-ul de la “Pro”-uri va fi unul demn de luat in seama.
Pentru mine, un update logic ar fi: ecran LED, un chip NAND pentru un boot time de < 10s si macar un port eSATA. De burner HD-DVD sau BluRay nu cred ca poate fi vorba, intrucat din ce am citit eu, au niste power req’s monstruoase, dar un DVD-RW (de calitate… ) 8-10X DL ar fi de bun simt. Si ca s-a adus vorba de Santa Rosa, a vazut cineva comparatii intra Centrino Duo si Core2Duo, in ceea ce priveste laptop-urile? Si ma refer aici la performanta/watt ( ), adica…. DA sau BA, pentru ca restul de avantaje sunt clare, cum ar fi 802.11n livrat standard. De asemenea, ca posesor de MBP 1st gen sunt foarte curios in privinta caldurii degajate. Chiar ma oftica faptul ca nu pot sa stau cu el in poala daca port pantaloni scurti…. :D
De unde stii tu ca Santa Rosa nu e reusita ca platforma?
Santa Rosa a adus nou asa:
- procesoare un pic mai bune si mai ieftine cu 100$
- wireless n (care este inca draft, desi nu se spune asa. IEEE nu a anuntat ca au finalizat N-ul)
- placa grafica integrata 965 (facuta sa tina interfata grafica a Vistei)
- si optional “Turbo Memory” care te ajuta sa bootezi cu pana la 20% mai repede.
Atat. Ei nu au schimbat platforma in sensul ca au facut una noua ci doar au imbunatatit-o.
La inceput Intel anunta ca vor pune procesoare de 45nm, dar asta cica mai in toamna.
Am spus ca nu e reusita pentru ca nu au adus nimic din ce ai astepta de la o platforma noua ci doar un update. Asta pentru ca AMD tot amana platforma lor de mobile Barcelona, ca sa se simta si intel amenintat.
Totusi, revin la ce intrebam inainte. Poate sa-mi spuna cineva un caz concret? multumesc