2 din 2
2
.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

depinde ce versiune de sistem ai, asta este motivul pt care ai sau nu ai ceva. eu am observat ca la powerbook am mai multe…cred ca e si in functie de computer, exemplu: imac are front row…

mie asta mi sa parut…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: quit conto
Macuser din: 28.12.05

.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
carlostsr - 06 Ianuarie 2006 06:55 PM

nu este nici iDVD nici iMovie.

Nu ai iDVD si iMovie? Astea vin cu sistemul de operare. Cred ca incepand cu MacOS X 10.0 au fost incluse. iLife a aparut mai tarziu si include iTunes, iPhoto, iMovie, iDVD si GarageBand si este inclus in Mac OS X incepand cu 10.3 (daca imi aduc bine aminte). Dar si inainte erau toate, cu exceptia lui GarageBand.
Oricum, parerea mea e ca merita din plin cumparat iLife (dar mai ai rabdare, se pare ca in curand apare o noua versiune - iLife 06)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

N-au fost incluse oricum și oriunde. Mai exact, Panther venea cu iLife și Graphic Converter cu licență OEM (la cumpărarea unui nou calculator), dar Tiger cumpărat separat nu le conține.

Cu toate astea, Graphic Converter poate fi actualizat de la adresa http://www.lemkesoft.com/en/gc_oem.htm ... <hint><hint> smile

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
VAXXi - 06 Ianuarie 2006 07:28 PM

N-au fost incluse oricum și oriunde. Mai exact, Panther venea cu iLife și Graphic Converter cu licență OEM (la cumpărarea unui nou calculator), dar Tiger cumpărat separat nu le conține.)

Asa e, asa e… scuze. iLife vine ca OEM, nu e inclus in OS. Sorry.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: quit conto
Macuser din: 28.12.05

.

2 din 2
2

‹‹ Diacritice      SE K750i ››