2 din 2
2
Problema de curatenie ... Tastatura si Mighty Mouse
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 04.10.07
AlexBuga - 17 Mai 2007 02:37 PM

Nu exagerati cu “frecarea” bilutei. Eu asa am stricat mouse-ul de la Mac Mini. Merge o data, de doua ori, chiar si a treia oara, dar dupa aia se duce dracu mecanismul ala de la atata frecat. Daca tot au implementat touch-sensitivity… trebuiau sa faca si scroll-ul tot asa, la fel ca la Logitech.

Mai bine citeam și eu înainte ce ai scris aici.  hmmm
Acum am pățit-o cu „frecarea”, în urma frecării s-a destrămat cauciucul din locașul biluței și bineînțeles nu mai funcționează scroll-ul. Toate astea le-am aflat după ce în urma frecării nu a mai reacționat biluța și m-am gîndit să desfac MM-ul ... și așa m-am lecuit cu MM-urile atea.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 26.08.07

S-a mai discutat pe forum din cate imi aduc eu aminte si unii spuneau ca MM este cel mai prost produs apple, concluzie la care am ajuns si eu cam acum un an. Acum folosesc cu succes un mouse de la un alt producator. - poti incerca si tu acesta varianta smile

Semnătură 

Suma viciilor unui om este o constantă.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

stie cineva vreun mouse care sa arate cam ca MM (design-ul tre sa recunoastem ca e beton) : alb, fir subtire scurt cu mufa USB gingasa, dar care sa nu fie ataaaaat de pretentios (dpdv a ceea ce s-a discutat : biluta, click dreapta, etc.) ?

Semnătură 

iPhone 5c

2 din 2
2