3 din 3
3
mac book&final cut studio
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.03.07

merci ..
am discutat la tel cu un mai vechi prieten care era pasionat de mac..si ce aflu…intreg studioul lui(productie audio video) este acum pe mac
mi-a zis ca intre mac book si mini mac diferenta nu e asa de mare..cu un mini mac ,dar cu un giga ram(ar fi mai bine 2..dar merge si cu 1 giga),pot invata final cut sau soundtrack…
diferentele intre nuendo si soundtrack….sunt imense..cica nici nu se compara soundtrack-ul cu nuendo…el imi recomanda sa revin la pro-tools(prima dragoste..deh)..dar pe MAC..:D
mi-a zis si el..final cut + soundtrack+live tipe merg pe placi intel,motion,shake..nici gand…
despre discounturile programului apple studenti & profesori…nu sunt valabile pt europa la hardware,numai la soft(40%)..tot e bine…macar cu softul ma scot mai ieftin.
mi-a zis ca dupa o sapt de mac..nu o sa mai vreau sa mai aud de win..asa sa fie..vom vedea.
ps..si el mi-a recomandat sa fug de emag la capitolul apple..recomandarile lui noumax&istyle;.
asa ca sapt viitoare ii fac o vizita in studiou sa ma edific si eu daca soundtrack-ul acopera nevoile mele+vizite la noumax&istyle;..
mii de multumiri membrilor acestui forum si sper sa ma ajute si cand ma voi uita ca vitelul la poarta noua la aceea cutiuta cu mar pe ea

Semnătură 

mc721

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Zi-le si tu celor de la noumax sau istyle ca vii de pe forum si ca te-am convins, ma gandesc ca la cati clienti le aduce forumul asta ar fi bine sa-ti fac o reducere, fie ea si doar de 5%. N-ai ce pierde daca incerci.

Nu stiu daca am o amintire falsa dar pe apple.ro parca am vazut discount pentru profesori, elevi si studenti. 5%.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator

acum vad ca merge si magazinul online.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member

bun si 5%...

Semnătură 

mc721

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
aditzu - 22 Mai 2007 07:51 PM

mi-a zis si el..final cut + soundtrack+live tipe merg pe placi intel,motion,shake..nici gand…

Vezi sa nu faci o confuzie: toate Macurile sunt acum pe Intel, si merge Motion si Shake pe ele de rupe. Daca te referi la placi grafice integrate Intel, da, nu cred ca merge Motion sau Shake pe ele (vezi pe sit la Apple, la cerinte de sistem).
Despre nuendo, nu stiu, n-am auzit de el, dar o sa-ti placa Apple! Bafta.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member

ma refeream la placile grafice
din ce citesc eu aici
http://www.apple.com/shake/specs.html
shake ar trebui sa merga pe placi video “on board” intel
...nuendo…hmm..pai e cam singur soft care sta in picioare in fata protools-ului(bate la fund rau de tot logicul)..are unele avantaje majore chiar fata de protools..dar din pacate nu are suportul hardware al acestuia..am folosit protools 3 ani(pe atunci abia aparuse versiunea5),iar pe nuendo lucrez din 2000 ,de cand a aparut..dar pretul din ce in ce mai exagerat al acestuia..ma face sa ma reorientez
adevarul e ca nici eu nu folosesc tot ceea ce ofera nuendo(la cat costa)..asa ca daca soundtrack imi ofera ceea ce am eu nevoie..next mac will be a macbook pro

Semnătură 

mc721

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

eu sper sa-ti iei cat mai repede. sunt convins ca chiar daca nu vei putea rula unele aplicatii cu care lcurezi in mod constant, o sa-ti placa f tare si vei gasi o rezolvare la toate problemele pe care le ai.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRank
Jr. Member

merci..
daca nu il iau sapt viitoare..cealalta in mod sigur il am…
...atuci sa vedeti intrebari despre ce si cum:D
..sau sa incep de acum…:))

Semnătură 

mc721

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

c’mon…ce-i graba asta?! e timp…. sau cum zicea maestrul louis armstrong: we have all the time in the world

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator

nu uita de wiki. daca crezi ca invatand pe pielea ta ai putea sa-i ajuti si pe altii sa invete, cere drept de edit.

Semnătură 

3 din 3
3