Am avut ocazia de a cumpara un mac iBook,model G3 Clamshell in culoarea grafit.A fost unul din ultimele aparate produse.La servici avem in folosinţa doar PC-uri şi doua mac-uri ce sînt folosite la Grafica.Am vrut acest aparat pentru mine si familie si nu am sa il supun unor servicii grele.Este doar pentru divertisment.Vreau doar sa cer parerea voastra in cea ce priveşte acest model.
Cu multumiri anticipate Ovidiu.
Am avut ocazia de a cumpara un mac iBook,model G3 Clamshell in culoarea grafit.A fost unul din ultimele aparate produse.La servici avem in folosinţa doar PC-uri şi doua mac-uri ce sînt folosite la Grafica.Am vrut acest aparat pentru mine si familie si nu am sa il supun unor servicii grele.Este doar pentru divertisment.Vreau doar sa cer parerea voastra in cea ce priveşte acest model.
Cu multumiri anticipate Ovidiu.
Va multumesc la toţi pentru apreciere.Trebuie sa îl primesc pe mîine seara.Tiger va fi greu de procurat la Dej.Nu prea sînt multe mac-uri în zona!Cum îl am fac nişte poze si le aşez în Forum.Acum are pe el 9.1.
Da despre acela este vorba.Cred ca a fost o afacere buna nu?O scurta întrebare:Daca cineva ar pune pe FTP un Tiger ar fi posibil de copiat de acolo?Ştiu ca lu e foarte le..l,dar doar întreb.Multumesc.
Da despre acela este vorba.Cred ca a fost o afacere buna nu?O scurta întrebare:Daca cineva ar pune pe FTP un Tiger ar fi posibil de copiat de acolo?Ştiu ca lu e foarte le..l,dar doar întreb.Multumesc.
Nu uu este.Era doar o intrebare.Nu am creyut ca produce atita Agitatie.Sorrz..!Alta data ma abtin.Foarte amabil.Multam.Salutari din Provincie.
Păi produce, pe acest site își aruncă ochii multe persoane, iar unele iau notițe, dar nu pentru fetițe. Întrebarea ta a fost așa de abruptă, că putea suna, pur și simplu, „care îmi dă și mie un soft piratat?”.
Cred ca prietenul meu Ovidiu Popescu nu s-a exprimat bine. Doreste ajutor cu sistemul 9.1 care se afla deja pe laptop. Nu prea se pricepe. As ruga va foarte mult sa-ii scrieti un mesaj sa va intalniti.
Laptopul inca n-a ajuns in Romania, posta romana e cam slaba.