1 din 2
1
Primul meu mac.
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.04.07

Am avut ocazia de a cumpara un mac iBook,model G3 Clamshell in culoarea grafit.A fost unul din ultimele aparate produse.La servici avem in folosinţa doar PC-uri şi doua mac-uri ce sînt folosite la Grafica.Am vrut acest aparat pentru mine si familie si nu am sa il supun unor servicii grele.Este doar pentru divertisment.Vreau doar sa cer parerea voastra in cea ce priveşte acest model.
Cu multumiri anticipate Ovidiu.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Popescu Ovidiu - 17 Mai 2007 05:00 PM

Am avut ocazia de a cumpara un mac iBook,model G3 Clamshell in culoarea grafit.A fost unul din ultimele aparate produse.La servici avem in folosinţa doar PC-uri şi doua mac-uri ce sînt folosite la Grafica.Am vrut acest aparat pentru mine si familie si nu am sa il supun unor servicii grele.Este doar pentru divertisment.Vreau doar sa cer parerea voastra in cea ce priveşte acest model.
Cu multumiri anticipate Ovidiu.

Păi e frumos și poți face multe cu el.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

http://www.lowendmac.com/pb2/ibook-se2.shtml

cred ca acesta e modelul achizitionat. Piesa de colectie!

Daca ii pui un SODIMM de 512mb RAM, o sa se miste Tigerul foarte bine pe el!
Daca nu, Panther cere 128mb, insa… recomandam toti Tiger!

Pune poze! Multe! Ne cam place modelul.

Succes!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Va multumesc la toţi pentru apreciere.Trebuie sa îl primesc pe mîine seara.Tiger va fi greu de procurat la Dej.Nu prea sînt multe mac-uri în zona!Cum îl am fac nişte poze si le aşez în Forum.Acum are pe el 9.1.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Dar Dejul e aproape de Cluj, unde sunt multe Macuri!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Popescu Ovidiu - 17 Mai 2007 05:00 PM

Am avut ocazia de a cumpara un mac iBook,model G3 Clamshell in culoarea grafit… Este doar pentru divertisment.

Daca pentru tine “divertisment” inseamna si vizionat de filme (codate DivX, Xvid, H264 etc), sa stii ca acel iBook nu face fata.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

gagicămea are si ea unu’, ala din semnatura mea. zboara 10.4 pe el.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 30.12.06

Draga Ovidiu!

Sper sa soseasca iBookul maine! O sa ai mare bucurie cu el! E foarte frumos si bun.

Cu drag,
Christian

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

He, he, am banuit ca despre Clamshell-ul asta e vorba. smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Da despre acela este vorba.Cred ca a fost o afacere buna nu?O scurta întrebare:Daca cineva ar pune pe FTP un Tiger ar fi posibil de copiat de acolo?Ştiu ca lu e foarte le..l,dar doar întreb.Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Asta e iBookul gri pentru Ovidiu. Al meu care l-am comandat din Germania e albastru si o editie devreme cu 96MB RAM.

Asteptam aparatele noastre cu multa nerabdare.

Multe salutari din Austria,
Christian

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
Popescu Ovidiu - 18 Mai 2007 01:44 PM

Da despre acela este vorba.Cred ca a fost o afacere buna nu?O scurta întrebare:Daca cineva ar pune pe FTP un Tiger ar fi posibil de copiat de acolo?Ştiu ca lu e foarte le..l,dar doar întreb.Multumesc.

Oare e legal?

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Nu uu este.Era doar o intrebare.Nu am creyut ca produce atita Agitatie.Sorrz..!Alta data ma abtin.Foarte amabil.Multam.Salutari din Provincie.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Popescu Ovidiu - 18 Mai 2007 05:30 PM

Nu uu este.Era doar o intrebare.Nu am creyut ca produce atita Agitatie.Sorrz..!Alta data ma abtin.Foarte amabil.Multam.Salutari din Provincie.

Păi produce, pe acest site își aruncă ochii multe persoane, iar unele iau notițe, dar nu pentru fetițe. Întrebarea ta a fost așa de abruptă, că putea suna, pur și simplu, „care îmi dă și mie un soft piratat?”.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Imi pare rau inca o data.Scuze.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

Dragi prieteni!

Cred ca prietenul meu Ovidiu Popescu nu s-a exprimat bine. Doreste ajutor cu sistemul 9.1 care se afla deja pe laptop. Nu prea se pricepe. As ruga va foarte mult sa-ii scrieti un mesaj sa va intalniti.

Laptopul inca n-a ajuns in Romania, posta romana e cam slaba.

Multe salutari din Austria,
Christian

1 din 2
1